Η La Mer παρουσιάζει το νέο The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20


Η La Mer παρουσιάζει το νέο The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20

Συνδυάζει τη φωτεινή κάλυψη, την ενυδατική θεραπεία που διαρκεί όλη την ημέρα.

H La Mer παρουσιάζει το νέο The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20 για εύκολη εφαρμογή εν κινήσει. Αυτή η φρέσκια, ελαφριά φόρμουλα συνδυάζει τη φωτεινή κάλυψη, την ενυδατική θεραπεία που διαρκεί όλη την ημέρα και τα οφέλη της αναπλαστικής φροντίδας της επιδερμίδας, προσφέροντας μια φωτεινή ανανέωση στο δέρμα εξασφαλίζοντας υγιή και άψογη επιδερμίδα.

Η ελαφριά του υφή προσφέρει φρέσκο και ενυδατικό αποτέλεσμα προσδίδοντας άνεση στην επιδερμίδα. Η τεχνολογία Color Capsule διατηρεί το χρώμα αγνό και αληθινό, ενώ η κάλυψή του μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια φόρμουλα με αληθινό και μεγάλης διάρκειας χρώμα, ανθεκτική στην υγρασία και τον ιδρώτα, που προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε βρίσκεστε.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ LA MER

Η νέα φόρμουλα εμπλουτίζεται με τον ορό Miracle Broth™ της La Mer που γεννήθηκε από τις θρυλικές θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας. Το Συμπυκνωμένο Εκχύλισμα αντιοξειδωτικού Lime Tea βοηθά στην προστασία από τους ρύπους και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, διατηρώντας  την υγιή όψη της επιδερμίδας. Το SPF 20 προλαμβάνει τα μελλοντικά σημάδια γήρανσης. Με τα αποκλειστικά θαλάσσια ένζυμα της La Mer, το νέο The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF20 προσφέρει ελαστικότητα ενώ ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα και την ανάλαφρη αίσθηση του. Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, αναδεικνύοντας μια γεμάτη και αδιαμφισβήτητα λαμπερή επιδερμίδα.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ LA MER ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ CUSHION

Δημιουργώντας το cushion, η La Mer προσπάθησε να βελτιώσει ένα ήδη αγαπημένο σύστημα εφαρμογής. Ως αποτέλεσμα το The Luminous Lifting Cushion Foundation μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εξαιρετική φόρμουλα που αγκαλιάζει την επιδερμίδα με την πρακτικότητα μιας compact συσκευασίας.

• Το σφουγγάρι: Η θάλασσα βρίσκεται στην καρδιά της La Mer, άρα ως φυσικό επόμενο, εμπνευστήκαμε από την μούσα μας για το σχεδιασμό του σφουγγαριού. Μελετώντας τη μοναδική δομή και τη λειτουργία των φυσικών σφουγγαριών της θάλασσας, η La Mer ήταν σε θέση να προσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορεί το νερό ανάμεσα σε αυτούς τους μικρο-θαλάμους. Ως αποτέλεσμα, το compact cushion έχει ένα περίπλοκο δίκτυο πόρων και καναλιών, που βοηθούν στην άψογη κατανομή του foundation. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται ένα ανταλλακτικό σε κάθε συσκευασία.

• Η εφαρμογή: το απαλό σφουγγάρι εφαρμογής διαθέτει μαλακές, στρογγυλές άκρες και με κάθε χρήση συλλέγει την ιδανική ποσότητα προϊόντος. Παρέχει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης σε κάθε επαφή, χάρη στην ελαφριά φόρμουλα που αναπνέει.

• Το ένζυμο Soft Luminescent: Ένα ένζυμο το οποίο αντλεί την ισχύ του από τη θάλασσα και τροφοδοτείται από ισχυρή άλγη που απαλύνει την επιδερμίδα, προσφέρει νεανική όψη και λάμψη. Το δέρμα αποκτά άμεσα πιο σφριγηλή όψη και ενυδάτωση ενώ φαίνεται πιο απαλό και νεανικό.

ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ, ΛΑΜΠΕΡΟ LOOK ΤΗΣ LA MER. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ.

ΧΡΗΣΗ

Για φυσική κάλυψη, πιέστε ελαφρά το ειδικό σφουγγάρι πάνω στο cushion και εφαρμόστε στο δέρμα. Πιέστε με ομοιόμορφες κινήσεις για πιο πλούσια κάλυψη. Είναι επίσης ιδανικό για να διορθώσετε το The Soft Fluid Foundation μέσα στην ημέρα.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ LA MER

"Για μια λαμπερή περίσταση, προτείνω να εφαρμόσετε το Cushion Compact με ένα πινέλο. Μόλις το προϊόν αναμειχθεί με την επιδερμίδα, συνεχίζω την εφαρμογή με το ειδικό σφουγγάρι. "- Patrick Ta, La Mer Global Makeup Artist Ambassador

"Είναι το τέλειο foundation για την ημέρα, γιατί είναι αόρατο και πολύ φυσικό. Το δέρμα έχει την ίδια όψη, τόσο εξ’ επαφής, όσο και στην κάμερα."- Mary Phillips, La Mer Global Makeup Artist και Skincare Artistry Ambassador

ΣΥΛΛΟΓΗ SKINCOLOR DE LA MER

ΤΟ ΝΕΟ THE LUMINOUS LIFTING CUSHION COMPACT SPF 20

Αυτή η φόρμουλα μακράς διαρκείας προσφέρει ευέλικτη κάλυψη που έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, με όμορφο, φυσικό και απαλό αποτέλεσμα, ενώ είναι ιδανική για όλα τα κλίματα και τα επίπεδα υγρασίας. Η τεχνολογία Proprietary Color Capsule διατηρεί το χρώμα ζωντανό όλη την ημέρα. Από τη στιγμή που θα το εφαρμόσετε, δε χρειάζεται να φοβάστε πως θα κάνει ραβδώσεις, ή θα "σπάσει".

Διατίθεται σε 11 ευέλικτες αποχρώσεις που καλύπτουν μια μεγάλη χρωματική γκάμα δέρματος.

THE SOFT FLUID LONG WEAR FOUNDATION SPF 20: Πολυδιάστατο, μεταξένιο και μακράς διαρκείας, αυτό το βαθιά ενυδατικό, δροσερό foundation υγρής μορφής, δημιουργήθηκε για να απλώνεται εύκολα και να δημιουργεί την τέλεια κάλυψη, εξασφαλίζοντας ιδανική εφαρμογή.

Διαθέσιμο σε 13 αποχρώσεις.

THE CONCEALER: Εξαιρετικά κρεμώδες concealer που απορροφάται από το δέρμα δημιουργώντας ένα πέπλο ελαφριάς κάλυψης, με αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

THE POWDER: Αυτή η πολυτελής, ιδιαίτερα ελαφριά πούδρα, προσφέρει ένα άψογο, ημιδιαφανές και λαμπερό αποτέλεσμα.

THE SHEER PRESSED POWDER: Πολυτελής και εξαιρετικά ελαφριά πούδρα σε compact μορφή, που προσφέρει άψογο και υγιές ματ τελείωμα.

Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

THE FOUNDATION BRUSH: Σχεδιασμένο για ακριβή εφαρμογή γύρω από τις καμπύλες και το περίγραμμα του προσώπου, το κωνικό πινέλο προσφέρει άψογη εφαρμογή, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

THE POWDER BRUSH: Το πολυτελές μεγάλο πινέλο πούδρας τοποθετεί ανάλαφρα το προϊόν διαχέοντάς το και δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο look.

Tags la mer, The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF20, Ομορφια, προσωπο, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0203 s // Total time: 0.0208 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X