Eating Awards 2018: H μεγάλη βραδιά της απονομής


Eating Awards 2018: H μεγάλη βραδιά της απονομής

Απονέμονται αύριο τα Eating Awards 2018 που παρουσιάζει η Nespresso!

Τα Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα οποία διοργανώνει το Time Out, γιορτάζουν φέτος 14 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία των 14 χρόνων καθιστούν τα Eating Awards ως τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί να περηφανευτεί ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ των εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία. Οι παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η φετινή χρονιά θα έχει γεύσεις αστέρων και αυτό διότι ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Arnaud Bignon, ο οποίος έφερε δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο Σπονδή στην Αθήνα και δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο The Greenhouse στο Λονδίνο, δημιουργεί το μενού της βραδιάς. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags eating awards 2018, Eating Awards, food news, φαγητο, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3362 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2942 s // Total time: 2.6304 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X