Η Kypwell στο πλευρό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος


Η Kypwell στο πλευρό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος

Tο κυπριακό brand με κορυφαία προϊόντα ευεξίας όλο τον Δεκέμβριο θα στηρίξει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

H Kypwell, το κυπριακό brand που κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει και να βραβευτεί ακόμα και στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας κορυφαία προϊόντα ευεξίας όπως καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα, τσάγια από βότανα, αλλά και ένα χώρο στη Λεμεσό στον οποίο ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει την αρμονία του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, δεν θα μπορούσε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, να μην σταθεί στο πλευρό ενός πολύ σημαντικού ιδρύματος. Η Kypwell επέλεξε για όλο το μήνα Δεκέμβριο να στηρίξει το Καραισκάκειο Ίδρυμα, συμβάλλοντας στην ανέγερση του νέου κέντρου αντιμετώπισης παιδικού καρκίνου.

Κατά την διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου, 10% από όλες τις πωλήσεις καλλυντικών και 10% από όλες τις πωλήσεις υπηρεσιών στο Kypwell Club, θα προσφέρονται στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Παράλληλα, στις 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 17.30, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιατικό απογευματινό τσάι στους χώρους του Kypwell Club στη Λεμεσό, με την στήριξη της G. Hadjikleanthous Trading Ltd και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, από τον Pavel Rotaru, επικεφαλής της Ορχήστρας Δωματίου Commandaria και της Συμφωνικής Ορχήστρας Avanti Crossover, την Marianna Doncheva, επικεφαλής των δεύτερων βιολιών της Ορχήστρας Εγχόρδων Commandaria και της Συμφωνικής Ορχήστρας Avanti Crossover και την εξαιρετική παγκοσμίου φήμης και βραβευμένη, solo πιανίστρια Tatiana Stupak.

Την συγκεκριμένη ημέρα, 20% από όλες τις πωλήσεις καλλυντικών που θα πραγματοποιηθούν στο Club, ως επίσης και 20% από όλες τις πωλήσεις υπηρεσιών που προσφέρει ο χώρος και που θα αγοραστούν θα προσφέρονται  για την οικονομική στήριξη του νέου ολοκληρωμένου και διεπιστημονικού εργαστηρίου του Ιδρύματος, βασισμένο σε νέες προηγμένες εργαστηριακές προσεγγίσεις κυτταρικής και μοριακής παθολογίας για τη μελέτη και στήριξη των νεαρών ασθενών με καρκίνο. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί και δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών… για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Βρείτε το Kypwell Club στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell στον ίδιο χώρο, καθώς και στα καταστήματα Organico (Λεωφ. Τσερίου 157, Λευκωσία), Be Natural (Λεωφ. Λάρνακος 44Γ, Λεκωσία), Green Shop  (Ζακύνθου 21, Λάρνακα), Φαρμακείο Στυλιανός Χουβαρτάς (Παναγιώτη Τσαγγάρη 9 Ι, Λεμεσός), Cap St. Georges Beach Club Resort (Μανίκι 6, Πέγεια, Πάφος) καθώς και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα, ενώ μπορείτε να τα βρείτε και ηλεκτρονικά, στη σελίδα www.kypwell.com.  Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 25 105585.

Tags KYPWELL, Kαραϊσκάκειο Ίδρυμα, Ομορφια, beauty, beauty news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9127 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3125 s // Total time: 2.2251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X