Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 25 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 25 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε… 

Κριός

Φροντίστε να μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Ενισχύεται τώρα το αίσθημα της ελευθερίας σας και μπορεί να δημιουργήσετε, επηρεασμένοι από μια πρόσφατη καταπίεση ή αναποδιά, αναστάτωση στο περιβάλλον σας. Οικονομικά ένα αναγκαίο έξοδο σας προβληματίζει, αλλά τελικά δεν θα το αποφύγετε.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σας δέχονται θετικές επιδράσεις, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες οι οποίες δεν θα κρατήσουν πολύ. Συνεχίστε να προωθείτε τα σχέδιά σας και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας αποπροσανατολίσουν. Να θυμάστε ότι είστε δυνατοί και στις ιδέες και στην υλοποίησή τους, γι’ αυτό μείνετε ανεπηρέαστοι από εκείνους που έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιρναν πρωτοβουλίες.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την καλή σας σχέση με κάποια ισχυρά πρόσωπα.

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας φροντίζει να σας χαρίζει γοητεία και αποφασιστικότητα. Ένας νέος σύντροφος ή ενθουσιασμός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και να σας δώσει χαρά. Οικονομικά, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα γύρω σας, μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αρκεί βέβαια να μη δημιουργήσετε νέες.

ΤΙΡ: Φροντίστε για την υγεία και την ξεκούρασή σας.

Καρκίνος

Η επικοινωνία και η καλή σας διάθεση είναι το κλειδί των γενικών εξελίξεων στην εργασία. Δείτε την προοπτική των καταστάσεων, προνοήστε για τις νέες σας επαφές και οργανώστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας. Ένα νεότερο μέλος της οικογένειας θα σας απασχολήσει αλλά, όσο αδυναμία κι αν του έχετε, φροντίστε να είστε δίκαιοι απέναντι τόσο σε αυτό όσο και στους υπόλοιπους.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

Λέων

Αισθάνεστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα αισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη από το Ζυγό, έστω και ανάδρομη, σας χαρίζει έμπνευση και διπλωματία. Φροντίστε το σκηνικό της εκδήλωσης των συναισθημάτων σας και ετοιμάστε την ανάλογη έκπληξη. Οικονομικά μη χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας για να καλύψετε την όποια ματαιοδοξία σας.

ΤΙΡ: Μην αντιδράτε υπερβολικά και αποξενώνεστε από τους γύρω σας.

Παρθένος

Αυτό τον καιρό φαίνεται πως είστε λίγο περισσότερο μόνοι από όσο θα θέλατε. Εκμεταλλευτείτε τα περιθώρια χρόνου που έχετε για οποιαδήποτε θετική ενέργεια θα μπορούσε να σας βοηθήσει, φανείτε τολμηροί στις επιδιώξεις σας και μην κρατάτε κρυμμένα συναισθήματα τη στιγμή που πρέπει να τα κατευθύνετε στον άνθρωπο που σας αφορά.

ΤΙΡ: Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Φαίνεται πως η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έστω και ανάδρομη, φροντίζει να εξάπτει τη φαντασία σας, να σας δίνει κίνητρα να εκφραστείτε και να συγκεντρώνετε γύρω σας ανθρώπους και βλέμματα. Έχετε στο νου σας ότι το μέτρο είναι προτιμότερο από την υπερβολή, καθώς αυτή μπορεί να σας παρασύρει σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΤΙΡ: Οργανώστε καλύτερα τα πρακτικά θέματα.

Σκορπιός

Οικονομικό ενδιαφέρον θα προκύψει από επαγγελματικές συζητήσεις. Φροντίστε να εξετάσετε καλά τις πτυχές μιας πρότασης και μη βιαστείτε να απαντήσετε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Μια μετακίνηση σας προβληματίζει αλλά θα την αποφασίσετε. Ο Δίας από τον Τοξότη φέρνει τύχη στα οικονομικά σας, ενώ Κρόνο ς και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δημιουργούν το σκηνικό για την επόμενη φάση της ζωής σας.

ΤΙΡ: Σχεδιάστε προσεκτικά τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

Τοξότης

Η εύνοια στην οποία υπολογίζετε είναι ο ίδιος σας ο εαυτός, οι αποφάσεις σας, η διαχείριση που κάνετε στις καταστάσεις και η ταχύτητα του μυαλού σας. Οι πιο τολμηροί και φιλόδοξοι από εσάς θα πλησιάσετε το στόχο σας, ενώ παράλληλα θα έχετε και δημιουργικές ιδέες για μια παράπλευρη ασχολία. Αισθηματικά από εσάς εξαρτάται να μην πλήξετε!

ΤΙΡ: Απαλλαγείτε από εκείνο το βάρος που εγκλωβίζει τη σκέψη σας

Αιγόκερως

Το παρελθόν θα κάνει με έναν αναπάντεχο τρόπο θριαμβευτική είσοδο στις σκέψεις και δραστηριότητές σας. Αν είναι στενάχωρο, μην του αφήνετε πολύ χώρο δράσης. Οικονομικά οργανωθείτε καλύτερα, οπλιστείτε με υπομονή και φροντίστε να είστε τυπικοί με τις υποχρεώσεις σας. Η εβδομάδα σας δίνει τα περιθώρια χρόνου που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τα δύσκολα.

ΤΙΡ: Να δέχεστε τη βοήθεια που σας προσφέρουν.

Υδροχόος

Συναντήσεις, συζητήσεις, προοπτικές και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και όλη αυτή κινητικότητα γύρω σας αφαιρεί το άγχος και δίνει έναν άλλο ρυθμό στις ασχολίες σας. Κάποιοι από εσάς προβληματίζεστε με τα αισθηματικά σας, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια παροδική δυσκολία.

ΤΙΡ: Οργανώστε το χρόνο σας και ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ιχθύες

Παραγωγική προβλέπεται η εβδομάδα σε όλους τους τομείς. Τολμήστε να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε. Αλλάξτε ό,τι θέλετε να αλλάξετε. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας και τις επιλογές σας. Διατηρήστε το χαμόγελό σας και φανερώστε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Η Αφροδίτη, ανάδρομη από το Ζυγό, θα αναμοχλεύσει τα συναισθήματά σας και θα σας χαρίσει μια ενδεικτική επιτυχία, την οποία και θα πρέπει να αξιολογήσετε.

ΤΙΡ: Να είστε θετικοί απέναντι στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις.

Του Κώστα Λεφάκη

Tags ζωδια, εβδομαδιαίες προβλέψεις, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6976 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3556 s // Total time: 3.0531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X