Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις!

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει μία έντονη προσκόλληση σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου και τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να περάσεις χρόνο μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους λόγω κάποιας επαγγελματικής υποχρέωσης η οποία θα σε πιέσει. Προσπάθησε να βάλεις τις προτεραιότητες που χρειάζονται διαφορετικά είναι πιθανόν να παρασυρθείς από  το συναίσθημα και τελικά να πάρεις αποφάσεις με βάση αυτό, τη στιγμή που ξέρεις πως σε  κάποια ζητήματα χωρά μόνο η λογική.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο που θα ήθελες στον/τη σύντροφό σου εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως μην το αφήσεις να σου χαλάσει το κέφι καθώς θα βρεις τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να μην αφήσει χρόνο για αισθηματικά ζητήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον  Καρκίνο και σου δημιουργεί την ανάγκη να τονώσεις τους  δεσμούς αίματος με τους στενούς συγγενείς σου. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις επιθυμήσει τον/ην αδερφό/η σου ή τον αγαπημένο σου ξάδερφο για αυτό  μη χάνεις χρόνο και επιδίωξε να επικοινωνήσεις μαζί τους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να ξεκινήσει μία συζήτηση η οποία δεν θα βοηθήσει να «ζεσταθεί» η ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να μην συζητήσεις για θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, καθώς σήμερα μπορεί  και εσύ να γίνεις σκληρός/η απέναντι στους άλλους αλλά και οι άλλοι επικριτικοί απέναντι σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα λόγια του/ης συντρόφου σου σε σημείο που μπορεί να το παρακάνεις και να «διυλίσεις τον κώνωπα», δημιουργώντας προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α που σου αρέσει μπορεί να είναι παγωμένη προσωρινά.

Δίδυμοι

Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε υλικά αγαθά, χρήματα και ανθρώπους  με τους οποίους μπορείς να νιώσεις ασφάλεια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ανησυχία, για αυτό και η προσοχή σου θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε μπορεί να κατευνάσει αυτό το συναίσθημα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς από εκεί θα ξεκινήσουν όλες οι ανήσυχες σκέψεις σου. «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», για αυτό και εσύ φρόντισε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχεις σε εκκρεμότητα άμεσα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που ενδέχεται να είσαι απόμακρος/η με τον/τη σύντροφό σου όμως αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να λύσεις οτιδήποτε και αν σε έχει πειράξει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  δισταγμό, για αυτό χρειάζεται να βρεις τρόπο να σπάσεις τον πάγο.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και  πιθανόν να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα αυτούς που σε ξέρουν καλά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις συναντήσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς  είναι πιθανόν να προκληθούν αντιπαραθέσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να αισθανθείς πως κάποιος αγαπημένος σου άνθρωπος σε πιέζει και θα αντιδράσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και η αντίδρασή σου μπορεί να είναι έντονη.

Σήμερα είναι  πιθανόν να νιώθεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει αλλά είναι εξίσου πιθανό εσύ να τον/ην πιέζεις περισσότερο από ότι νομίζεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  ξεκίνησε χαλαρά μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει  ώστε να μην πιέσεις ούτε εκείνον/η αλλά ούτε και την κατάσταση μεταξύ σας.

Λέων

Σήμερα  οτιδήποτε και αν  έχεις να κάνεις θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να το αποφύγεις καθώς δεν θα έχεις ούτε ιδιαίτερη όρεξη ούτε ιδιαίτερη ενέργεια. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δημιουργεί έντονες ανήσυχες σκέψεις οι οποίες  είναι η αιτία που νιώθεις υποτονικά. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να πειθαρχήσεις σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα που έχει δουλειές και υποχρεώσεις. Αν   προσπαθήσεις να βρεις τρόπο για να τις αποφύγεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τους δώσεις  παράταση για μία ημέρα.  Αν τις τελειώσεις μετά αντάμειψε τον εαυτό σου με κάτι που θέλεις!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις όμως δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις καμία από αυτές και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν θα βοηθήσει  αισθηματικά ζητήματα καθώς στο μυαλό σου θα βρίσκονται οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βρεις χρόνο και διάθεση για να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους και να περάσεις  ωραίες στιγμές με την παρέα σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  η επικριτική σου διάθεση μπορεί να επισκιάσει αυτές τις όμορφες στιγμές. Προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις, ιδιαίτερα αν έχεις σκοπό να κρίνεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.  Παρόλα αυτά ακόμα κι αν τα λόγια σου για κάποιους εγείρουν αντιδράσεις, να ξέρεις πως για κάποιους άλλους θα γίνουν η αφορμή για να σε υποστηρίξουν ακόμα πιο θερμά.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός/η με το/η σύντροφο σου καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά επικριτικός/η μαζί του/ης και αυτό δεν θα του αρέσει καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα  αισθηματικό ζήτημα θα χρειαστεί υπομονή και προσπάθεια προκειμένου να το διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ζυγός

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν  συζητήσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα καριέρας. Η ανάγκη σου για φήμη και κοινωνική αναγνώριση θα είναι από τις μεγαλύτερες σου ανάγκες για αυτό και το μυαλό σου θα επεξεργάζεται τρόπους  για να μπορέσεις να επιτύχεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  εκτός από τα επαγγελματικά σου ζητήματα τα χρειαστείς να ασχοληθείς και με τα οικογενειακά. Βάλε  προτεραιότητες και κράτησε τις απαραίτητες ισορροπίες.

Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου να μην έχει την καλύτερη διάθεση απέναντί σου όμως σκέψου μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν του/ης δίνεις την πρέπουσα προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει στιγμές έντασης ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει.

Σκορπιός

Σήμερα θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που δεν βλέπεις συχνά και πιθανόν και σε κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο  και θα σου δώσει αρκετές αφορμές για να επιδιώξεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι γύρω σου μπορεί να μην έχουν τις ίδιες «ανάγκες» με τις δικές σου και μπορεί να σε προσγειώσουν απότομα σε δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν έχεις καλή θέληση σίγουρα θα καταφέρεις να βρεις άτομα που  θα θέλετε να κάνετε τα ίδια πράγματα!

Σήμερα είναι πιθανόν  ο/η σύντροφός σου να σε προσγειώσει απότομα σχετικά με κάποιο στόχο που έχεις και καλό θα ήταν να ακούσεις τη γνώμη του/ης καθώς μπορεί να είναι η φωνή της λογικής. Αν είσαι ελεύθερος/η  η αντιπαράθεση που θα έχεις με κάποιον/α που σου αρέσει, θα σου βγει σε καλό αν έχεις λογικά επιχειρήματα να υποστηρίξεις τη θέση σου.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο εξωστρεφής και τόσο αισιόδοξος/η όσο συνηθίζεις καθώς μπορεί να φέρεις στο μυαλό σου ζητήματα τα οποία θα σου προκαλέσουν μία αδιόρατη μελαγχολία.  Η Σελήνη έχει περάσει στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και ενισχύει έντονα συναισθήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν και εσωστρέφεια.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  υποδηλώνει πως μπορεί να γίνεις απότομος/η με κάποιους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν  καθώς θα προτιμήσεις την ησυχία σου. Πρόσεχε τον τρόπο που θα το κάνει σαφές στους άλλους, καθώς αυτός είναι που μπορεί να παρεξηγηθεί.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου και να το πάρεις πολύ πιο σοβαρά από ότι πρέπει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η  εσωστρεφής διάθεση δεν θα βοηθήσει τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία στο τι θα πει ο/η σύντροφός σου ή ένας στενός συνεργάτης σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σε κάνει  ευάλωτο/η απέναντι στη γνώμη των άλλων. Η αλήθεια είναι πως θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από ανθρώπους που εκτιμάς για αυτό και θα  ακούσεις με προσοχή τη γνώμη τους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως σε περίπτωση που δεν πάρεις την επιβεβαίωση που θέλεις τότε θα γίνει θα αρκετά απότομος/η απέναντί τους. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση σου  καθώς θα πρέπει να δεχτείς τη διαφορετική άποψη.

Σήμερα μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα παρασυρθείς και θα έχεις αρκετές απαιτήσεις από εκείνον/η, ενίοτε υπερβολικές. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς ενδέχεται να κοιτάξεις ακόμα και τις λεπτομέρειες της συμπεριφοράς κάποιου/ας που σε ενδιαφέρει και έτσι να χάσεις την ουσία.

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις ένα πρόγραμμα προκειμένου να μη ξοδέψεις το χρόνο σου άσκοπα καθώς οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Η Σελήνη έχει περάσει  στον Καρκίνο και  θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς το διάλλειμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε!  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πρέπει να δουλέψεις και να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να τελειώσεις με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.  Η κούραση  θα κάνει την εμφάνισή της σήμερα, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως με κάποιο τρόπο η σκληρή δουλειά θα έχει ανταμοιβή.

Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργήσεις μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου λόγω της κούρασης που θα έχεις, η οποία θα προέρχεται από το φόρτο εργασίας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μη μεταφέρεις εργασιακά ζητήματα και τα νεύρα που απορρέουν από αυτά, στη συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και αυτό θα είναι καταρχήν να βρεις χρόνο για εσένα και κατά δεύτερον να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που σε γεμίζουν. Η Σελήνη έχει περάσει Καρκίνο και ευνοεί τα σχέδιά σου καθώς θα σου δώσει και χρόνο και διάθεση για να μπορέσει να τα πραγματοποιήσεις.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορείς να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο  πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, και αυτό μπορεί να χαλάσει το  όμορφο κλίμα της ημέρας. Προτίμησε να επικεντρωθείς στα δικά σου ζητήματα και όχι στων φίλων σου ώστε να αποφύγεις και  τις εντάσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που  από τη μία θα έχεις καλή διάθεση απέναντι στον/τη σύντροφό σου και από την άλλη μπορεί να γίνεις πολύ επικριτικός/η μαζί του, δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι πολύ πιο «δύσκολη υπόθεση» από ότι φαίνεται.

Πηγή: e-zwdia.gr
 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις, κυριακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9238 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3051 s // Total time: 2.2288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X