Η Χαραλαμπίδης Κρίστης και το #myMilk εύχονται σε όλη την Κύπρο Χαρούμενες Γιορτές!


Η Χαραλαμπίδης Κρίστης και το #myMilk εύχονται σε όλη την Κύπρο Χαρούμενες Γιορτές!

Οι γιορτές πλησιάζουν και για άλλη μια χρονιά, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, μοιράζεται τη χαρά των Χριστουγέννων με όλη την Κύπρο!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές, που βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της, για  την καθημερινή εμπιστοσύνη και προτίμησή τους  στην ποιότητα και στις γεύσεις των προϊόντων της  έχοντάς την καθιερώσει ηγέτη και πρώτη στην καρδιά τους. 

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση, δημιούργησε και φέτος γιορτινές συσκευασίες για όλους τους τύπους φρέσκου γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης, στέλνοντας με την κάθε συσκευασία, ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας.


 
Γιορτινά, φοράει και το πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών #myMilk, στο οποίο ήρθε να προστεθεί  και το Στραγγάτο Γιαούρτι! 
Οι καταναλωτές, με την αγορά  κάθε τύπου Στραγγάτο  (αυθεντικό, light, 2% και 0% άπαχο) στη συσκευασία των 450 γραμμαρίων, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν επιπλέον 9 πόντους! 

Μαζί με τους 10 πόντους που παίρνουν με την κάθε αγορά λίτρου φρέσκου γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης, τώρα  πιο εύκολα από ποτέ μπορούν να φτάσουν στον στόχο: 

Τους 500 πόντους, που έχουν ως επιβράβευση 3 λίτρα κυπριακό φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης! 

Επιστέγασμα όμως της γιορτινής μας διάθεσης, ο στολισμός  σε malls και επιλεγμένες υπεραγορές.

Οι ευχές της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι παντού! 
 

Tags χαραλαμπιδης κριστης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3424 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4448 s // Total time: 2.7872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X