Η γιορτινή συλλογή της Bobbi Brown προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε!


Η γιορτινή συλλογή της Bobbi Brown προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε!

Μια συλλογη για λαμπερό δέρμα, αστραφτερά χείλη και σπινθηροβόλο βλέμμα, όλα συγκεντρωμένα σε όμορφα σετ δώρων.

"Αυτή είναι η εποχή για να προσφέρουμε. Και με τη σειρά μας, να λάβουμε. Έτσι, δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα τα υπέροχα δώρα που θα θέλαμε να ξετυλίξουμε αυτά τα Χριστούγεννα. Εμπνευσμένη από τα λαμπερά φώτα της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια των γιορτών και τα εκθαμβωτικά looks ιδανικά για εξόρμηση σε party, αυτή η γιορτινή συλλογή προσφέρει ό, τι εσείς (και όλοι στη λίστα δώρων σας) χρειάζεστε, για λαμπερό δέρμα, αστραφτερά χείλη και σπινθηροβόλο βλέμμα, όλα συγκεντρωμένα σε όμορφα σετ δώρων. Ενώ εμείς διαλέγουμε τα συμβολικά δώρα των Χριστουγέννων, τις γιορτινές παλέτες και τα απολαυστικά σετ μακιγιάζ για οικογένεια και φίλους, ίσως μπείτε στον πειρασμό να "κλέψετε" κάτι και για τον εαυτό σας.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Θέλετε να κάνετε ένα πολυτελές δώρο για κάποιον αγαπημένο σας ή για εσάς τους ίδιους; Συγκεντρώσαμε μια συλλογή από εντυπωσιακά σετ και παλέτες, γεμάτες με τις πιο πλούσιες φόρμουλες και εκθαμβωτικά φινιρίσματα, προορισμένα να εντυπωσιάσουν τους πάντες (ακόμα και εσάς).

Highlight & Glow Highlighting Powder Duo

Αιχμαλωτίζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων, μετατρέψαμε την παραδοσιακή χιονόμπαλα σε μια glamorous πούδρα κόμπακτ μορφής, που αποκαλύπτει την αστραφτερή πλευρά της με μια ελαφριά ανακίνηση. Μόλις το glitter σταθεροποιηθεί, ανοίξτε τη για να ανακαλύψετε ένα εντυπωσιακό duo αποχρώσεων - deluxe μεγέθους -  της λατρεμένης μας Highlighting Powder, ενός μαργαριταρένιου luminizer υψηλής απόδοσης, που μπορεί να φορεθεί ξεχωριστά για διακριτική λάμψη ή σε στρώσεις, για τη δημιουργία μιας έντονης, πιο λαμπερής όψης. Περιλαμβάνει :

Highlighting Powder σε Bare Glow και Opal Glow απόχρωση.

ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ

Διατηρήστε το party look σας στην εντέλεια με αυτές τις διασκεδαστικές, γιορτινές παλέτες. Από μια ευέλικτη compact συσκευασία σε ένα φάσμα λαμπερών σκιών, μέχρι ένα ασύγκριτο σετ, απόλυτα ιδανικό για δώρο (μπορεί βέβαια να θελήσετε να το κρατήσετε για εσάς!), έχουμε συμπεριλάβει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε, σε μια χαριτωμένη συσκευασία.

Starlight Crystal Eye Shadow Palette και Smokey Crystal Eye Shadow Palette

Εμπνευσμένες από τη λαμπερή εποχή των Χριστουγέννων, οι παλέτες για τα μάτια διαθέτουν οκτώ αποχρώσεις που κυμαίνονται από ζωηρές matte σε εντυπωσιακές μεταλλικές και από καθαρές λάμψεις σε έντονο glitter. Η Starlight Crystal Eye Shadow Palette σας προσφέρει επιλογές για ήπια λάμψη, συνδυασμένη με γυαλάδες που αντανακλούν το φως, για day-to-night looks, ενώ η Smokey Crystal Eye Shadow Palette περιλαμβάνει μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις για να πετύχετε smokey eyes που κόβουν την ανάσα.
Starlight Crystal Eye Shadow Palette: Let It Glow (Shimmer Wash), Ice Castle (Sparkle), Daydream, Gold Mine (Metallic), Karat Cake (Metallic), Ablaze (Metallic), Silent Night, Smoke

Smokey Crystal Eye Shadow Palette: Ivory, Sugar Plum (Chrome Metal), Pink Bubbly (Sparkle), Ice Storm (Metallic), Silver Starlight (Sparkle), Pale Rose, Black Diamond (Chrome Metal), Hot Chestnut

NUDE DRAMA EYE PALETTE

Η γιορτινή παλέτα ματιών Nude Drama Eye Palette, είναι το τέλειο δώρο καθώς είναι μία παλέτα με 12 nude σκιές με πλούσιες υφές και έντονα χρώματα για τα πιο ελκυστικά nude βλέμματα.

Life of the Party Mini Eye & Lip Palette

To να πετύχετε ένα ανεπιτήδευτο look θα γίνει παιχνιδάκι με αυτή την pocket-size παλέτα, γεμάτη με γήινες σκιές ματιών και Lip Colors που ταιριάζουν με τα πάντα. Αυτές οι σκιές αναμειγνύονται και απλώνονται με ευκολία, ενώ μπορείτε να τις εφαρμόσετε σε όλο καπάκι των ματιών, ακόμα και κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σαν eye-liner ή πάνω στα φρύδια για να τους δώσετε έμφαση. Πειραματιστείτε με την απόδοση και την ένταση των σκιών στην εφαρμογή τους, για να δημιουργήσετε λίγο ή πολύ έντονα smokey looks.
Περιλαμβάνει: Eye Shadow σε Twilight (Metallic), Oyster Pink (Metallic), Cool Brown και Shell Mini Lip Color στην απόχρωση Brown.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΕΤ ΔΩΡΩΝ

Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα - από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που προσδίδουν ικανοποιητική λάμψη, σε ένα mascara duo για απαλά και smokey looks – που αποτελούν αδιαμφησβήτητα τα τέλεια δώρα για τους αγαπημένους σας φίλους και την οικογένειά σας.

Day to Night Lashes Smokey Eye Mascara & No Smudge Mascara Duo

Εάν η περίσταση απαιτεί εντυπωσιακές βλεφαρίδες αυτή η mascara σας βγάζει ασπροπρόσωπες. Η χρωστική ουσία Kohl μέσα στην Smokey Eye Mascara εκπέμπει έντονο μαύρο χρώμα, ενώ παράλληλα επιμηκύνει τις βλεφαρίδες για πολύ εντυπωσιακή όψη. Για λιτό μακιγιάζ, η No Smudge Mascara σας προσφέρει ένα φυσικό εφέ από μόνη της.

Περιλαμβάνει: Smokey Eye Mascara και No Smudge Mascara.

Power Trio Skincare Set

Τα προϊόντα της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν και να προστατεύουν το δέρμα από τον χειμερινό καιρό. Με το καταπραϋντικό cleanser, το μαλακτικό toner και την πλούσια, αλλά ελαφριά σε υφή, ενυδατική κρέμα, επιτυγχάνεται μια λαμπερή φρεσκάδα στο πι και φι.

Tags bobbi brown, bobbi brown xmas sets, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7598 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3121 s // Total time: 3.0719 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X