Έκθεση φωτογραφίας Παντελή Χατζημηνά: Nobody Deserves Less


Έκθεση φωτογραφίας Παντελή Χατζημηνά: Nobody Deserves Less

Στο βιβλιοπωλείο Meres το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου στις 18:00.

Το Εθνικό Δίκτυο Ενάντια στη Φτώχεια - Κύπρος, μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ελαχίστου Εισοδήματος, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας του Παντελή Χατζημηνά.  

Συναισθήματα απόγνωσης, αδιεξόδου, διλήμματος, απελπισίας, απογοήτευσης, συνθέτουν την ψυχοσύνθεση του ατόμου που έχει βρεθεί εντελώς αναπάντεχα στην δίνη της φτώχειας και της ανέχειας. Ταυτόχρονα η υποστήριξη, η ικανοποίηση, η ευγνωμοσύνη, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η συμβουλευτική αποτελούν τους στόχους των συστημάτων ελαχίστου εισοδήματος. Όλα αυτά είναι βγαλμένα μέσα από ιστορίες, δρώμενα και εικόνες.

Εικόνες που παράγουν ήχους έντονους οι οποίοι κλονίζουν την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. Η ωμή πραγματικότητα είναι αποτυπωμένη στο μαύρο και στο άσπρο, που είναι το κυρίαρχο στοιχείο στις 15 φωτογραφίες του Χατζημηνά. Ωστόσο, αυτός ο μουσικός μινιμαλισμός δεν αποκλείει τις αποχρώσεις του γκρίζου, οι οποίες λειτουργούν ως ενδείξεις ελπίδας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης "Nobody Deserves Less" θα πραγματοποιηθούν στο Βιβλιοπωλείο MERES (Πενταδακτύλου 33, Παλιά Λευκωσία), την 1η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2018.

Tags έκθεση φωτογραφίας, Παντελής Χατζημηνάς, Nobody Deserves Less, φωτογραφία, εκθεση, go out, Going out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9660 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4343 s // Total time: 3.4003 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X