Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι είναι το σώμα της. Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος ρετούς 


Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι είναι το σώμα της. Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος ρετούς 

Πως είναι χωρίς φίλτρα και photoshop το σώμα της παρουσιάστριας;

Η μεγάλη αγάπη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη – εκτός από τα δύο υπέροχα αγόρια τους είναι φυσικά και τα ταξίδια! Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz τρέφει την ίδια τεράστια αδυναμία στις ρομαντικές αλλά και οικογενειακές αποδράσεις και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο έρωτάς του παραμένει τόσο ζωντανός στο πέρασμα του χρόνου. Μάλιστα, αυτή την ιδιαίτερη αγάπη αποφάσισαν να την εκμεταλλευτούν και επαγγελματικά. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama έχουν δημιουργήσει ένα ταξιδιωτικό κανάλι στο Youtube και κάθε λίγο και λιγάκι μοιράζονται μαζί μας τις περιπέτειες τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που επισκέπτονται.

Πριν μερικές ημέρες, η Σίσσυ και ο Θοδωρής έκαναν road trip ως το Ναύπλιο. Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα να είναι αυξημένες, αλλά το διάσημο ζευγάρι «έκλεψε» δύο μερούλες και βρέθηκε στην πανέμορφη ελληνική πόλη, με σκοπό να χαλαρώσει, να γεμίσει μπαταρίες και φυσικά να τραβήξει πλάνα για το κανάλι του.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου! [εικόνες]

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη σε μία από τις βόλτες τους στα γραφικά στενάκια του Ναυπλίου. Οι δυο τους φαίνονταν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς περπατούσαν χεράκι χεράκι και εξερευνούσαν τις κρυφές γωνιές της όμορφης πόλης. Δείτε τις φωτογραφίες που δεν έχουν τύχει επεξεργασίας:  

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery: 
 

Tags σισσυ χρηστιδου, Σώμα, κιλά, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9681 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3467 s // Total time: 2.3147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X