Γιορτές με λαμπερό και υγιές δέρμα!


Γιορτές με λαμπερό και υγιές δέρμα!

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας προτείνει μεσοθεραπείες για να υποδεχθούμε τις γιορτές των Χριστουγέννων με αναζωογονημένο δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα.

Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς ήδη αρχίσαμε να κλείνουμε τα ραντεβού μας για θεραπείες οι οποίες θα μας τονώσουν και θα μας κάνουν να φαινόμαστε πιο λαμπερές.

Η Πλαστικός Χειρουργός, Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί πως υπάρχουν πολλές θεραπείες οι οποίες είναι μη επεμβατικές, είναι απλές και γρήγορες και θα μας βοηθήσουν στο στόχο μας. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διατήρηση του δέρματος μας σε καλή κατάσταση είναι κάτι που επιτυγχάνεται με τη συνεχή συντήρηση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Παρόλα αυτά υπάρχουν θεραπείες τις οποίες μπορούμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας σαν μια αναμνηστική δόση ανανέωσης ή σαν μια επιπλέον φροντίδα. Αυτό που θα μας βοηθούσε είναι αφενός ένας βαθύς καθαρισμός στην αισθητικό μας και στη συνέχεια μικρές θεραπείες μη χειρουργικές για να δώσουμε την λάμψη που επιθυμούμε στο δέρμα μας.

Η πρόταση της ειδικού είναι οι μεσοθεραπείες οι οποίες είναι διαφόρων ειδών και με τη βοήθεια του Πλαστικού μας θα βρούμε ποια είναι αυτή που πραγματικά χρειάζεται το δέρμα μας.

Μερικές από αυτές είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία, το γνωστό σε όλους PRP, και μεσοθεραπείες με υαλουρονικά και βιταμίνες.

Επίσης, τα ενέσιμα όπως botox και disport θα βοηθήσουν στο να φύγουν οι σκληρές ρυτίδες από το πρόσωπο μας και να ηρεμίσει η έκφρασή μας.

Μια άλλη επιλογή είναι τα ενέσιμα υαλουρονικά που μπορούν να απαλύνουν τη ρυτίδωση ακόμη και να μειώσουν τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου μας.

Στόχος όλων αυτών των θεραπειών είναι να αποκτήσουμε τη ζωντάνια που επιθυμούμε έχοντας λαμπερό και σφριγηλό πρόσωπο.

Πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι οι θεραπείες αυτές αφήνουν κάποια σημαδάκια για μερικές μέρες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Μπορεί να εμφανιστεί κοκκινίλα που να διαρκέσει από μερικές ώρες ή ακόμη μέχρι και την άλλη μέρα (στις μεσοθεραπείες) και ακόμη μπορεί να υπάρχει λίγο οίδημα - πρήξιμο (στα υαλουρονικά).

Γι’ αυτό ο καλός προγραμματισμός θα μας βοηθήσει να υποδεχθούμε τις γιορτές των Χριστουγέννων με αναζωογονημένο δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 99657810

www.georgiaKoulermou.com

Instagram: dr.georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags ενέσιμα υαλουρονικά, ενέσιμα botox, ενεσιμα disport, mesotherapy, μεσοθεραπειες, beauty, face, προσωπο, Ομορφια, PRP μεσοθεραπεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0184 s // Total time: 0.0189 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X