Παίκτης από το “The Voice” που είχε συγκινήσει με την ίστορία του ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του 


Παίκτης από το “The Voice” που είχε συγκινήσει με την ίστορία του ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του 

Η αναγκαστική αλλαγή που έκανε ο coach. Δείτε τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο  

Τρεις παίκτες σε ένα battle του The Voice αναγκάστηκε να βάλει η Έλενα Παπαρίζου, καθώς μια διαγωνιζόμενη ακύρωσε τη συμμετοχή της για λόγους υγείας. 
“Να εξηγήσουμε φυσικά ότι έχουμε τρία παιδιά στη σκηνή και όχι δύο διότι είχαμε μια ακύρωση στην ομάδα της Έλενας, η Κωνσταντίνα Μεταξά για λόγους υγείας, της ευχόμαστε να είναι καλά και να μας βλέπει”, είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Δείτε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Μεταξά στη blind audition.

Να πούμε ότι η ιστορία της συγκεκριμένης παίκτριας είχε συγκινήσει το Γιώργο Καπουτζίδη. “Κωνσταντίνα, θα περνούσες, ήμουν σίγουρος από την πρώτη νότα. Αυτό που δεν ήξερα και συγκινήθηκα πάρα πολύ είναι αυτό που μου είπε η μητέρα σου. Είχε ένα τροχαίο και γι’ αυτό ακριβώς έφυγες από την Αθήνα και γύρισες πίσω στην Κω για την βοηθήσεις. Πάρα πολύ συγκινητικό, μπράβο σου γι’ αυτή την απόφαση. Αλήθεια σε θαυμάζω”, της είχε πει ο παρουσιαστής στα blind audition.


Η Έλενα Παπαρίζου, λοιπόν, έριξε στη μάχη τους Αντώνη Κοντό, Λένα Μυλωνά και Κωνσταντίνο Σαββίδη, με τους δύο άντρες της τριάδας να παίρνουν τo εισιτήριo για την επόμενη φάση.
Δείτε τα βίντεο από το zappit.gr: 


 

Tags the voice,διασημοι,gossip,showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4385 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3884 s // Total time: 2.8269 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X