Στα Carrefour για PYREX!


Στα Carrefour για PYREX!

Τα Carrefour προσφέρουν την ποιότητα και αντοχή PYREX με 50% έκπτωση!

Τα Carrefour παρουσιάζουν τη νέα συλλογή μαγειρικών σκευών PYREX SELECTION και δίνουν σ’ όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν τα πασίγνωστα μαγειρικά σκεύη αλουμινίου με έκπτωση 50%. Όλα τα σκεύη έχουν διπλή επίστρωση, η οποία επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας  και εργονομική λαβή για τέλειο μαγείρεμα. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου 2013 και η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Με κάθε αγορά αξίας €5 ευρώ που πραγματοποιείται από τα Υπερμάρκετ Carrefour θα παίρνετε και ένα κουπόνι. Συλλέγοντας όσα κουπόνια επιθυμείτε, - ανάλογα βεβαίως και με το σκεύος που στοχεύετε- θα συμπληρώσετε στη συνέχεια μια ειδική καρτελίτσα με τον απαιτούμενο αριθμό κουπονιών διεκδικώντας το σκεύος το οποίο επιλέξατε και μάλιστα με έκπτωση 50%. Μποροείτε να προμηθευτείτε τις ειδικές καρτελίτσες, από τα ταμεία των Υπερμάρκετ Carrefour. Η προσφορά ισχύει μόνο στα Υπερμάρκετ Carrefour (Columbia, Κάτω Πολεμίδια, Πάφος, Λάρνακα, Παραλίμνι,Mall of Cyprus, Mall of Engomi).

Οι καταναλωτές μπορούν ν’ αποκτήσουν χωρίς περιορισμό όσα μαγειρικά σκεύη επιθυμούν, αρκεί βέβαια να υπάρχει στοκ. Τα κουπόνια θα γίνονται αποδεκτά προς εξαργύρωση, μέχρι τις 30/4/2013. Επωφεληθείτε όλοι από τη μοναδική αυτή ευκαιρία, ν’ αποκτήσετε τα μαγειρικά σκεύη PYREX και μάλιστα σε ασυναγώνιστα συμφέρουσες τιμές!

Tags carrefour, pyrex, εκπτωση, μαγειρικα σκευη, Προσφορα, κατσαρολες, μαγειρική


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5295 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2212 s // Total time: 2.7507 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X