Αποφύγετε αυτά τα 6 λάθη κατά την επιλογή του προσκλητηρίου γάμου


Αποφύγετε αυτά τα 6 λάθη κατά την επιλογή του προσκλητηρίου γάμου

Τι πρέπει να προσέξετε πριν σταλεί στο τυπογραφείο.

Πριν καταλήξετε και στείλετε την πρότασή σας για εκτύπωση, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω έξι λάθη που κάνουν οι περισσότεροι στο προσκλητήριο του γάμου τους.

  1. Ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Πολλά από αυτά μάλιστα σχετίζονται ακόμη και με τον τονισμό των ονομάτων του γαμπρού, της νύφης ή της κουμπάρας! Ακόμη χειρότερα μπορεί ν’ αφορούν την τοποθεσία και τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Αναφορά της λέξης "δώρο" ή οποιασδήποτε έκφρασης σχετίζεται με αυτό, στο συνοδευτικό κείμενο του προσκλητηρίου.
  3. Παράλειψη σημείωσης για την ειδοποίησή σας σχετικά με το ποιοι καλεσμένοι θα καταφέρουν να παρευρεθούν τελικά στο τραπέζι ή τη δεξίωση, που θ’ ακολουθήσει του μυστηρίου. Είναι κάτι που πρέπει να ξέρετε από νωρίς, για να κάνετε ένα σωστό οικονομικό προγραμματισμό και να διευκολύνετε τη διοργάνωση.
  4. Πολλοί χρησιμοποιούν τυπωμένα αυτοκόλλητα για να γράψουν το όνομα του παραλήπτη, κάνοντας έτσι το προσκλητήριο αρκετά απρόσωπο. Αντίθετα, ένα προσκλητήριο γάμου που γράφει πάνω με το χέρι- ειδικά αν είναι και με καλλιγραφικά γράμματα, που σημαίνει ότι είναι προσωπικά φροντισμένο αποκλειστικά για τον κάθε καλεσμένο- το όνομα του παραλήπτη αποπνέει αυτόματα μία αμεσότητα.
  5. Αναφορές σε αποκλείουσες του πάρτι ομάδες. Τι σημαίνει αυτό; "Το πάρτι που θ’ ακολουθήσει, είναι μόνο για νέους!" ή "Στη δεξίωση θα είναι μόνο ενήλικες".
  6. Παραπομπή σε τραπεζικό λογαριασμό. Όσο πρακτικό κι αν είναι, δεν αξίζει ν’ αναφερθεί στο προσκλητήριο του γάμου σας. Μπορείτε όμως να το αναφέρετε σε μία σχετική με το μυστήριο σελίδα σας στα Social Media, π.χ. facebook ή μέσω ενός ομαδικού email. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση, που επιθυμείτε να συγκεντρώσετε ένα ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το προσκλητήριο του γάμου σας θα τραβήξει την προσοχή των καλεσμένων, αν είναι απλό, άμεσο και προσωπικό, σ’ ένα εκλεπτυσμένο στην αφή τυπωμένο χαρτί κι αποφεύγοντας τα συνήθη λάθη.

Πηγή: justinvitecomgr

Tags Γαμος,προσκλητηριο,life,wedding,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3020 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3514 s // Total time: 2.6534 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X