Nicosia Mall: Ανοίγει αύριο και αυτά είναι τα καταστήματα και τα εστιατόρια που θα βρεις εκεί


Nicosia Mall: Ανοίγει αύριο και αυτά είναι τα καταστήματα και τα εστιατόρια που θα βρεις εκεί

Μοναδικά καταστήματα, αγαπημένα δημοφιλή brands και αρκετά flagship καταστημάτων πασίγνωστων εταιρειών... και όχι μόνο, ετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη.

Η αναμονή για το πιο φιλόδοξο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, μιας την προσεχή Τετάρτη 21 Νοεμβρίου το ολοκαίνουργιο Nicosia Mall, θα ανοίξει τις πόρτες του.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, είναι ένας πολλά υποσχόμενος χώρος.

Με 150 καταστήματα, ανοιχτή πλατεία και χώρο στάθμευσης για 1,700 οχήματα, η αποστολή του Nicosia Mall είναι να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη ξεχωριστά μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία, που θα τον κάνει να επιστρέφει ξανά και ξανά.

Και μιας και πλέον το 100% των διαθέσιμων χώρων του έχουν διατεθεί σε πασίγνωστα brands και το Nicosia Mall, το Time Out αποφάσισε να σου συγκεντρώσει τα πλείστα από τα καταστήματα που "κλείδωσαν" ώστε να ξέρεις να σε περιμένει!

Υπεραγορά Αθηαινίτης: Η γνωστή Υπεραγορά Αθηαινίτης ανοίγει το δεύτερο της κατάστημα στην πρωτεύουσα, στο χώρο του καινούργιου Nicosia Mall στην Ανθούπολη, το οποίο καλύπτει μια έκταση 82,000 τετραγωνικών μέτρων. Καθιερωμένη ως η υπεραγορά που φροντίζει τις τσέπες των καταναλωτών παρέχοντας μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, η υπεραγορά Αθηαινίτης, έχει κερδίσει τους Κύπριους καταναλωτές, οι οποίοι επισκέπτονται το κατάστημα στην Παλλουριώτισσα από κάθε περιοχή της πόλης. Μέσα από το νέο της κατάστημα, η υπεραγορά Αθηαινίτης θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία για αγορές, με όλες τις επιλογές, με φρέσκα τρόφιμα από το αλλαντοποιείο, το κρεοπωλείο, τη φρουταρία, την ψαραγορά και το αρτοποιείο της υπεραγοράς καθώς και είδη οικιακής χρήσης.

Stradivarius, Mango, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis & Kipling: Tο νέο εμπορικό κέντρο της Κύπρου Nicosia Mall, ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία συνεργασίας με τον γνωστό στον χώρο της μόδας Όμιλο Μαλλούπας & Παπακώστας (Mallouppas & Papapacostas Group). Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του άψογα σχεδιασμένου εμπορικού κέντρου της μόδας και της διασκέδασης με μία εκ των μεγαλύτερων αλυσίδων του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο, έχει ως αποτέλεσμα την είσοδο των γνωστών καταστημάτων Stradivarius, Mango, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Kipling.

OJO sunglasses: Μάλιστα, το συγκεκριμένο κατάστημα OJO θα αποτελέσει το πρώτο της αλυσίδας franchise που θα επεκταθεί και στα οπτικά.

Beauty Line, Holland & Barrett & Yves Rocher: Η κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών και αρωμάτων, Beauty Line, του ομίλου C.A.Papaellinas, με παρουσία σε 14 σημεία σε όλη την Κύπρο, δυναμώνει ακόμη περισσότερο αποκτώντας το νέο μέλος της. Τον Νοέμβριο ξεκινά την λειτουργία του το νέο εντυπωσιακό Beauty Line στο Nicosia Mall. Το νέο κατάστημα συνδυάζει υψηλού επιπέδου αισθητική και αρχιτεκτονική, σε ένα ιδιαίτερα άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς. Πέρα από τα Beauty Line, στο Nicosia Mall, θα έχουν παρουσία και οι αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου C.A.Papaellinas: Holland & Barrett με προϊόντα υγείας και ευεξίας και Yves Rocher που προσφέρουν ξεχωριστά προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας σε προσιτές τιμές.

Links of London, Calvin Klein Jeans, Nike, Collective & Folli Follie: Πέραν των πιο πάνω, στο νεοσύστατο Nicosia Mall θα περιλαμβάνονται τα brands του Ομίλου Folli Follie, μεταξύ των οποίων Links of London, Calvin Klein Jeans, Nike, Collective και Folli Follie. Στα καταστήματα του Ομίλου, θα περιλαμβάνεται μια ευρεία γκάμα παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands μόδας όπως Converse, G-Star Raw, Scotch & Soda, Guess, Franklin & Marshall, Ted Baker, Juicy Couture, Vintage κ.ά. Διαβάστε περισσότερα στο TimeOut Cyprus. 

Tags mall nicosia, Going out, go out, διασκεδαση, mall


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7887 s (292 Queries.) // Parse time: 0.2701 s // Total time: 3.0588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X