Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου 2018


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου 2018

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Επαναστατική διάθεση εξακολουθεί να υπάρχει καθώς κάποιες ομάδες πολιτών αποφασίζουν να διεκδικήσουν δυναμικά το δίκαιό τους. Τα οικονομικά σκάνδαλα και οι πολιτικές κατηγορίες θα στήσουν ένα σκηνικό πόλωσης στη χώρα.

Κριός

Η εβδομάδα βοηθά να ευοδωθούν όσα είχατε προετοιμάσει σωστά και οτιδήποτε λειτουργεί προς όφελος συνόλου ανθρώπων. Αναλάβετε πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει και προσπαθήστε να έχετε σωστή αντίληψη των γεγονότων και των καταστάσεων που σας περιλαμβάνουν, γιατί εσείς θα πάρετε τα εύσημα. Αισθηματικά δώστε προσοχή στις επιθυμίες σας, αλλά μην ξεφύγετε από τα όρια που ήδη υπάρχουν.

ΤΙΡ: Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας.

Ταύρος

Φανείτε ευπροσάρμοστοι και ανταποκριθείτε στις απρόοπτες αλλαγές του προγράμματός σας. Στις διεκδικήσεις σας να λάβετε σοβαρά υπόψη και τις θέσεις ή τις δυνάμεις της άλλης πλευράς — κι αυτό για να μην αιφνιδιαστείτε και να μην εξαντλήσετε όλα σας τα πυρομαχικά. Οικονομικά γίνετε πιο ευέλικτοι στις δοσοληψίες σας, κερδίστε χρόνο εκεί όπου χρειάζεται και παραμείνετε ψύχραιμοι στις αντιξοότητες.

ΤΙΡ: Πείτε όσα θέλουν να ακούσουν οι άλλοι χωρίς να αλλάξετε τις επιδιώξεις σας.

Δίδυμοι

Η αναστάτωση στο προσωπικό σας περιβάλλον θεωρείται προσωρινή, αν και φέρετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης. Να είστε διπλωμάτες, επικοινωνιακοί και δημιουργικοί. Ξεπεράστε στιγμιαίους εκνευρισμούς και υπερασπιστείτε το ζωτικό σας χώρο. Προσοχή στις σχέσεις με συναδέλφους, πελάτες, αλλά και παιδιά, που αυτή την εποχή γίνονται πιο πιεστικά στις απαιτήσεις τους.

ΤΙΡ: Μην επηρεάζεστε από δυσμενείς εξελίξεις και μην αλλάζετε τόσο συχνά πορεία.

Καρκίνος

Παρά τη φασαρία, εσείς ωφελείστε από τις εξελίξεις, βελτιώνετε τη θέση σας στον επαγγελματικό σας χώρο και αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερο κύρος ή αναγνώριση. Να θυμάστε όμως ότι κάποια στιγμή τα προνόμια τελειώνουν, η εύνοια των πλανητών ζητάει τα ρέστα κι εσείς πρέπει να δείξετε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε το καθήκον σας. Η προσωπική και αισθηματική ζωή σας περνά κάποιες διακυμάνσεις, γι’ αυτό φροντίστε να μην πάρετε ακόμη αποφάσεις και να μην ανακοινώσετε τις προθέσεις σας.

ΤΙΡ: Προνοήστε σε όλους τους τομείς για να ξεπεράσετε μελλοντικές δυσκολίες.

Λέων

Από σας εξαρτάται πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα. Η Πανσέληνος στις 23 στους Διδύμους δίνει πολλά πλεονεκτήματα στις επαγγελματικές σας κινήσεις, ταυτόχρονα όμως ζητά να πληρώσετε το αντίτιμο. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχτείτε να αλλάξετε πορεία, θα δουλέψετε περισσότερο, αλλά με ουσία, και θα δώσετε λιγότερη σημασία στις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σας.

ΤΙΡ: Ακούστε περισσότερο τη λογική και λιγότερο το συναίσθημά σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα αποκτά ιδιαίτερη δυναμική σε όλους τους σημαντικούς τομείς προκαλώντας αναστάτωση στις προγραμματισμένες σας δραστηριότητες. Όσο γρηγορότερα συνταχθείτε με τις απαιτήσεις της Πανσελήνου στους Διδύμους, στις 23, τόσο ευκολότερα θα ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και μάλιστα θα αποκτήσετε νέα, δημιουργικά ενδιαφέροντα.

ΤΙΡ: Υπερασπιστείτε το συμφέρον σας χωρίς να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Κρατήστε υπό έλεγχο τις καταστάσεις που σας ωθούν στα άκρα. Τα κακώς κείμενα της σχέσης σας απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία από πλευράς σας. Είστε από τα άτομα που αποφεύγουν τις κακοτοπιές, όμως η Πανσέληνος στις 23 στους Διδύμους θα παίξει με τα νεύρα και τα συναισθήματά σας. Προσέξτε μη μετανιώσετε γι’ αυτά που θα πείτε ή θα κάνετε ορμώμενοι από το αίσθημα δικαίου που σας διακατέχει.

ΤΙΡ: Μην εξάπτεστε όταν δεν μπορείτε να επιβάλετε την τάξη στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Μέχρι τώρα οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά βοήθησαν να τακτοποιηθεί κάπως η κατάσταση. Αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, καθώς ο Ερμής έχει γυρίσει ανάδρομος στον Τοξότη και μπορεί είτε να ανατρέψει καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες είτε να σας παραπλανήσει στις σημαντικές σχέσεις σας και να μπερδέψει λίγο την έννοια του χρόνου.

ΤΙΡ: Η σιωπή μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος.

Τοξότης

Έχετε υπόψη σας ότι, όπου κι αν ρίξετε τα βέλη σας αυτή την εβδομάδα, το αποτέλεσμα θα είναι καίριο και κάποιες φορές δραματικό. Η Πανσέληνος στις 23 στους απέναντί σας Διδύμους καθώς και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρνουν στο προσκήνιο εκνευρισμό. Αυτός οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ταχύτητα της αντίληψής σας και την εμμονή των άλλων να παραμένουν απαθείς στις παροτρύνσεις σας. Μην απομονωθείτε και μην κλείσετε τις κουρτίνες της αυλαίας χωρίς να εισπράξετε το χειροκρότημα που σας αρμόζει.

ΤΙΡ: Πάρτε δύσκολες αποφάσεις για τις σχέσεις σας και κρύψτε το εκρηκτικό σας ταμπεραμέντο.

Αιγόκερως

Κάποιοι άνθρωποι θα σας ενοχλήσουν με τη στάση τους και κάποιοι άλλοι θα αρνηθούν να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους. Η Πανσέληνος στις 23 στους Διδύμους επεμβαίνει περίεργα στις σχέσεις σας και δημιουργεί εστίες έντασης και αντιπαράθεσης, κυρίως για όσους από σας θεωρούσατε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σάς δίνει περιθώρια σκέψης όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΤΙΡ: Ακολουθήστε προσωρινά τις εξελίξεις και μη βλάψετε τα συμφέροντά σας.

Υδροχόος

Είστε δεκτικοί στις αλλαγές και δείχνετε μεγάλη αντοχή και κατανόηση στις ανάγκες των άλλων, αλλά, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στο ζωτικό σας χώρο —είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό—, θα πρέπει να δείξετε και το αυστηρό σας πρόσωπο και την επιμονή σας στους κανόνες. Μην επιτρέψετε στον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη να αλλάξει τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε κατακτήσει στο περιβάλλον σας.

ΤΙΡ: Να είστε ψύχραιμοι και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Ιχθύες

Οι πρόσφατες αντιθέσεις και αντιξοότητες στις επαγγελματικές σας επαφές και δραστηριότητες προκαλούνται κυρίως από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή από τον Τοξότη, που σας αφυπνίζει και σας αναγκάζει να τρέξετε για να προλάβετε εξελίξεις, οικονομικές εκκρεμότητες και προσωπικές υποχρεώσεις. Θα τα καταφέρετε αν έχετε καλύτερη οργάνωση και αφήσετε κάποια πράγματα στη νομοτέλειά τους.

ΤΙΡ: Ελέγξτε την καταναλωτική σας διάθεση.

Πηγή: peoplegreececom

Από τον Κώστα Λεφάκη
 

Tags ζωδια, εβδομαδιαίες προβλέψεις, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6366 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3140 s // Total time: 3.9505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X