Έλενα Χριστοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Πάνο Καλλίτση και τη νέα της σχέση


Έλενα Χριστοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Πάνο Καλλίτση και τη νέα της σχέση

Ο αποτυχημένος γάμος της και η παραδοχή για τον νέο έρωτα: \"Είμαι πλήρης\".

Η Έλενα Χριστοπούλου η οποία είναι coach των κοριτσιών του "Greece' s Next Top Model" μίλησε για τον γάμο και το διαζύγιο από τον Πάνο Καλλίτση αλλά και για τον νέο έρωτα που βιώνει εδώ και λίγο καιρό... 

Για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή της, είπε: "Δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα από ό,τι μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αφού αυτό έπρεπε να γίνει αυτό έγινε, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ακόμη και σήμερα έτσι είναι η κατάσταση. Έχω κάνει πολλά λάθη και πολλά σωστά, έχω ζήσει τη ζωή μου και πληρώνω ακόμα και σήμερα κάποιες επιλογές".

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: To καυτό φιλί στο σύντροφο της στο party των γενεθλίων της!

Σε ό,τι αφορά τώρα την προσωπική της ζωή, η όμορφη ξανθιά του "GNTM" αποκάλυψε: "Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης. Μέσα σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής μετά από πολλά χρόνια. Αυτός ο άνθρωπος ήταν φίλος μου και τον επέλεξα. Δεν τα έχασα, δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, τον ερωτεύτηκα και είπα: 'Παναγία μου τι είναι αυτό;'. Ήταν μεστή απόφαση. Θα μου πεις πως αν και ήσουν σε ένα γάμο μιλάς έτσι;… Ε, αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Έχω αποτύχει παταγωδώς σε αυτό το κομμάτι".

Όσο για την επιτυχία του "GNTM" η ίδια τόνισε: "Έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τα οποία δεν είναι τα φοβιστικά πρότυπα της ομορφιάς. Είναι άλλα πλάσματα και η καθεμία ξεχωριστή. Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά. Η επιτυχία του είναι αυτή".

Πηγή: Gala

Tags ελενα χριστοπουλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9964 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3517 s // Total time: 2.3481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X