Στα επίσημα εγκαίνια της νέας boutique Sesame στην Λεμεσό


Στα επίσημα εγκαίνια της νέας boutique Sesame στην Λεμεσό

Δείτε ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί...

H νέα υψηλών προδιαγραφών μπουτίκ Sesame προκάλεσε αίσθηση με το πάρτι εγκαινίων που διοργάνωσε η Wizard Events. Το trendy bar που στήθηκε, σέρβιρε το Sesame signature gin cocktail, με τη συνοδεία των μοναδικών μουσικών επιλογές της Dj Georgia. Μεταξύ των καλεσμένων που κατέκλυσαν την Sesame, είδαμε την αγαπημένη μας Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την lifestyle blogger Μαρία Θωμά.

Η Sesame είναι ένα multi-brand store με μεγάλη γκάμα προϊόντων από Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία καλύπτουν στο έπακρον τις ενδυματολογικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλες τις ώρες της μέρας και για κάθε περίσταση!

Οι συλλογές ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση και περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια, χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων (total look) για όλες τις ώρες τις ημέρας, για τις βόλτες, για το χώρο εργασίας αλλά και για επίσημες εμφανίσεις.

Το κατάστημα απευθύνεται στη γυναίκα που θέλει να είναι καλοντυμένη, εκτιμά την ποιότητα αλλά την θέλει και σε λογικές τιμές. Το προσωπικό είναι έμπειρο και καταρτισμένο ώστε να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση και να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags boutique Sesame, social life, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3313 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3328 s // Total time: 2.6641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X