Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα δούμε στα φετινά καρναβάλια στη Λεμεσό άρμα με θέμα "La Casa de Papel" [βίντεο]


Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα δούμε στα φετινά καρναβάλια στη Λεμεσό άρμα με θέμα "La Casa de Papel" [βίντεο]

Η επίσημη απάντηση από τον Δήμο Λεμεσού!

Η σειρά του Netflix “La Casa de Papel” χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν με εκατομμύρια τηλεθεατών ανά τον πλανήτη να είναι πιστοί fans της. 

Μεγάλο ζήτημα προκλήθηκε στο νησί μας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το επερχόμενο καρναβάλι στη Λεμεσό και την απόφαση του Δήμου να απαγορεύσει την παρουσία οποιουδήποτε άρματος που θα αφορά στην εν λόγω σειρά. 

Διαβάστε ακόμα: Η πρόταση σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή για να κάνει guest στον τρίτο κύκλο του "La Casa de Papel"

Εκπρόσωπος του  Δήμου Λεμεσού, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι και κάτι” με την Κατερίνα Χριστοφίδου, η οποία εξήγησε πως λόγω μεγάλης ζήτησης για τη συγκεκριμένη αμφίεση, ο Δήμος πήρε μία τέτοια απόφαση, καθώς ο μέγιστος αριθμός καρναβαλιστών που θα συμμετέχει σε ένα άρμα είναι 500 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως χιλιάδες ήταν εκείνοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αμφίεση. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπόμπή "Όλα Καλά": 


 

 

Tags la casa de papel, δημος λεμεσου, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, αρμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1960 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 2.5493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X