Το νέο άρωμα του οίκου Burberry είναι έντονο, φρουτώδες και floral


Το νέο άρωμα του οίκου Burberry είναι έντονο, φρουτώδες και floral

Ο οίκος Burberry παρουσιάζει το νέο γυναικείο άρωμα Her, που αποτυπώνει το περιπετειώδες πνεύμα και την έντονη διάθεση του Λονδίνου.

Το έντονο, φρουτώδες και με floral αίσθηση άρωμα Her Eau de Parfum, δημιουργήθηκε από τον master perfumer Francis Kurkdjian. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο συνδυασμό από κόκκινα και μαύρα μούρα, γιασεμί και βιολέτα, ενώ στη βάση του έχει ξηρό κεχριμπάρι και musk.

Νότες κορυφής: Κόκκινα και μαύρα μούρα – μαύρο φραγκοστάφυλο, blueberry και raspberry
Νότες καρδιάς: Γιασεμί και βιολέτα
Νότες βάσης: Ξηρό κεχριμπάρι και musk

To νέο γυναίκειο άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry, είναι μοναδικό και παραμένει αξέχαστο. Για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, χρειάζεται μια οσφρητική ιστορία που να μεταφράζει και παράλληλα να ταυτίζεται με το όραμα και τις ανάγκες κάθε γυναίκας που επιλέγει να φορέσει το άρωμα Her. Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει, σε συνάρτηση με το βρετανικό πνεύμα, έχουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό και χαρακτηριστικό. Είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσεις το άρωμα Her.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ


Η συσκευασία του νέου αρώματος, αντλεί την έμπνευση της από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρώτου αρώματος του οίκου,‘Burberry’s for Men’, που παρουσιάστηκε το 1981. Δημιουργημένο με ειδικά επεξεργασμένο καμπυλωτό γυαλί, το άρωμα μπορεί να γίνει πολύ προσωπικό, καθώς υπάρχει η δυνατότητα χάραξης στο καπάκι, πάνω στην χρυσή του λεπτομέρεια.

ΣΥΛΛΟΓΗ

Her Eau de Parfum 30ml, 50ml, 75ml

Body Lotion 200ml, Shower Gel 200ml, Deo Spray 100ml

Tags Burberry, Burberry Her, perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0172 s // Total time: 0.0175 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X