Αυτός είναι ο νέος τρόπος να βάζετε πούδρα


Αυτός είναι ο νέος τρόπος να βάζετε πούδρα

Και τον εφαρμόζουν όλοι οι makeup artists.

Ξέρουμε πλέον πως τα πολύ βαμμένα και ματ πρόσωπα με "στοκαρισμένο εφέ πούδρας" φεύγουν από την μόδα και την θέση τους παίρνουν τα πρόσωπα που λάμπουν και ακτινοβολούν υγεία ενώ φαίνονται φυσικά. Πώς μπορούμε όμως να πετύχουμε αυτό το look χωρίς να φαινόμαστε ιδρωμένες ή ακόμα χειρότερα σαν να έχουμε λιπαρή επιδερμίδα;

Το μυστικό βρίσκεται στην πούδρα και στην εφαρμογή της η οποία δεν ακολουθεί τον κανόνα «σετάρω το μακιγιάζ μου βάζοντας πούδρα σε όλο το πρόσωπο» αλλά αντιθέτως, χρησιμοποιώ την πούδρα ως καλλυντικό ακριβείας και την τοποθετώ στρατηγικά στα σημεία. Συγκεκριμένα, αν θέλετε να έχετε ένα λαμπερό μεν λιπαρό δε πρόσωπο, το εφέ που πρέπει να πετύχετε είναι αυτό της φυσικής γυαλάδας. Η διάσημη makeup artist, Nam Vo, δεν έχει τυχαία 170 χιλιάδες followers στο instagram, μιας και έχει καταφέρει να κάνει αυτή τη φυσική λάμψη σήμα κατατεθέν της.

Η ίδια προτείνει να μην χρησιμοποιούμε ένα τεράστιο χοντρό πινέλο για να απλώσουμε την πούδρα σε όλο μας το πρόσωπο, καθώς αυτό κάνει την όψη της επιδερμίδας να φαίνεται flat και ενιαία, "καταπίνοντας" όποιες γυαλάδες ή λάμψεις είχαμε προσθέσει στο μακιγιάζ μας. Χρησιμοποιώντας την πούδρα όπως θα χρησιμοποιούσατε ένα προϊόν ακριβείας (όπως για παράδειγμα το μολύβι ματιών), μπορείτε να ελέγξετε ποιες περιοχές θέλετε να τονίσετε, ποιες να σετάρετε και ποιες να αφήσετε να λάμπουν, δημιουργώντας ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα με ελεγχόμενες γυαλάδες. Τοποθετήστε την πούδρα μόνο στις περιοχές που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως το μέτωπο, η μύτη, και το κέντρο του πιγουνιού, αποφεύγοντας τα μάγουλα, τα ζυγωματικά και την ράχη της μύτης. Ακόμα και αν είναι λίγο λιπαρά, η λάμψη αυτή θα κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό και όχι σαν να έχετε απλώσει στο πρόσωπό σας στρώσεις από αλεύρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAM VO✨GLOW? (@namvo) on

Μπορείτε να εμπνευστείτε από το instagram της Nam Vo, και θυμηθείτε: αν απλώσετε την πούδρα σας με φειδώ και ακρίβεια, το μακιγιάζ σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ ταυτόχρονα θα φαίνεστε φυσικά λαμπερή.

Πηγή: instylegr

Tags πούδρα, Μακιγιαζ, Ομορφια, λαμπερη επιδερμιδα, POWDER, beauty, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9321 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3650 s // Total time: 2.2971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X