Τα συγκινητικά λόγια της Θέκλας Πετρίδου στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του! [εικόνες]


Τα συγκινητικά λόγια της Θέκλας Πετρίδου στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του! [εικόνες]

Τον λατρεύει και το εκφράζει δημόσια

Τα γενέθλια του είχε την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, ο σύζυγος της παρουσιάστριας της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ “Θέκλα, μιλάμε ανοιχτά”, Θέκλας Πετρίδου, ο Παναγιώτης.

Η παρουσιάστρια, θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά, αναρτώντας φωτογραφίες τους από όμορφες στιγμές του ενώ τα λόγια που τις συνόδευσαν δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Θέκλα Πετρίδου: "Η μητέρα μου, μου είπε στα 7 μου ότι είμαι υιοθετημένη" [βίντεο]

“Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο άνδρας μου! Ο Παναγιώτης μου. 

Το βλέμμα με το οποίο τον κοιτάζω στην πρώτη φωτογραφία μιλάει από μόνο του.

Καρδιά μου, είσαι ένα υπέροχο πλάσμα, ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ και με τον ερχομό σου στη ζωή μου με συμπλήρωσες. 

Από τον καιρό που σε αγαπώ και με αγαπάς χαμογελώ χωρίς κανένα σύννεφο. Γελάμε μαζί, κλαίμε μαζί, πολεμούμαστε μαζί, νικούμε μαζί. Ισχύς εν τη ενώσει. Και οι δυο υπήρξαμε στο παρελθόν "μαλακτοί", ευαίσθητοι, ενοχικοί, τα τέλεια θύματα. Μαζί μαθαίνουμε να αγαπούμε τον εαυτό μας, την σχέση μας και τους άλλους με δύναμη και δικαιοσύνη. 

Αγάπη μου, σε θαυμάζω. Να προσέχεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, να μου ακούς που σου μουρμουρώ, εν για το καλό σου, να γιορτάσουμε μαζί πολλά άλλα γενέθλια”, έγραψε χαρακτηριστικά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να αφήνουν όμορφες ευχές για εκείνον. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery: 
 

Tags θεκλα πετριδου, ΣΥΖΥΓΟΣ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6154 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3640 s // Total time: 2.9794 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X