Aψεγάδιαστη και σωστά προστατευμένη επιδερμίδα


Aψεγάδιαστη και σωστά προστατευμένη επιδερμίδα

Η σειρά Skin Life της Lancaster προσφέρει στην επιδερμίδα τη φρέσκια και νεανική όψη.

Ποιoς μπορεί σήμερα να αγνοήσει τους ρύπους της ατμόσφαιρας που μας έχουν κατακλείσει; Ο αέρας στους εξωτερικούς χώρους είναι εμποτισμένος με ρύπους, και μέταλλα, μερικά από τα οποία εντείνουν το πρόβλημα των ακτινών UV στο δέρμα. Η αλήθεια όμως είναι πως πλέον, δε νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια ακόμη και όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους. Η πραγματικότητα είναι πως ο αέρας σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να είναι δέκα φορές πιο μολυσμένος, καθώς οι ακτίνες UVA και το ορατό φως περνούν μέσα από το παράθυρο. Επομένως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν αναλογιστούμε πως περνάμε το 90% της ημέρας μας σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, μια έντονη καθημερινότητα με ποικίλες υποχρεώσεις, τελειώνει αφήνοντας πίσω της stress και πολύ κούραση.

Πως πιστεύετε ότι θα αντιδράσει η επιδερμίδα μας έχοντας να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω; Υποφέρει από τις αρνητικές επιπτώσεις της σύγχρονης ζωής, που εάν δεν είμαστε προσεκτικοί, μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση. Η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και με ατέλειες, οι ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται και το δέρμα να χάνει σταδιακά τη νεανική του φρεσκάδα με αποτέλεσμα η γήρανση να επιταχύνεται.

Η Lancaster δημιουργεί τη νέα σειρά περιποίησης, Skin Life, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες με έντονη καθημερινότητα, που επιθυμούν μια αψεγάδιαστη και σωστά προστατευμένη επιδερμίδα. Η σειρά Skin Life προσφέρει στην επιδερμίδα τη φρέσκια και νεανική όψη που χρειάζεται, παρέχοντας της τα ιδανικά φίλτρα, με μεγαλύτερη διάρκεια ακόμα και από τα φίλτρα του instagram.

H σειρά περιλαμβάνει:

LANCASTER SKIN LIFE DETOXIFYING CLEANSING FOAM 

LANCASTER SKIN LIFE EARLY-AGE-DELAY DAY CREAM 

LANCASTER SKIN LIFE EARLY-AGE-DELAY EYE CREAM SPF15

LANCASTER SKIN LIFE SHIELD & GLOW PRIMER 2-IN-1 SPF30

Tags LANCASTER SKIN LIFE, Lancaster, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1782 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4103 s // Total time: 2.5884 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X