Η διευρυμένη σειρά της M.A.C, Studio Fix έρχεται τώρα με περισσότερες αποχρώσεις και χρωματικούς τόνους


Η διευρυμένη σειρά της M.A.C, Studio Fix έρχεται τώρα με περισσότερες αποχρώσεις και χρωματικούς τόνους

  Εκφραστείτε και αναδείξτε την ατομικότητά σας.

Η νέα σειρά της M∙A∙C, Studio Fix διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων για τέλεια ματ βάση που διαρκεί όλη μέρα.  

M∙A∙C STUDIO FIX FLUID SPF 15

Υποβάλλαμε το M∙A∙C Studio Fix Fluid SPF 15 στην απολυτή δοκιμασία για να ελέγξουμε την αντοχή του και δε μας εξέπληξε ότι η φόρμουλα του διάρκεια για 24 ολόκληρες ώρες!

Αυτό το καινοτόμο foundation συνδυάζει ματ αποτέλεσμα και μέτρια προς πλήρη προσαρμόσιμη κάλυψη με ευρύ φάσμα προστασίας UVA/UVB SPF 15/PA++.

Εφαρμόζεται, προσαρμόζεται και αναμειγνύεται εύκολα και ομοιόμορφα ενώ ρυθμίζει τη γυαλάδα. Mε ευχάριστη αίσθηση και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων και των ατελειών ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα πιο λεία, αψεγάδιαστη όψη και αποτέλεσμα.

STUDIO FIX POWDER PLUS FOUNDATION

Πούδρα και foundation σε ένα μόνο προϊόν που χαρίζει ομοιόμορφο, αψεγάδιαστά, ματ αποτέλεσμα με μέτρια προς πλήρη κάλυψη και βελούδινη υφή που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Μεγάλης διάρκειας, με συνέπεια στο χρώμα, δεν αφήνει γραμμές, δε σπάει, δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα, δεν ξεθωριάζει –όλα αυτά για 12 ώρες. Διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

STUDIO FIX 24-HOUR SMOOTH WEAR CONCEALER 

Ένα ελαφρύ υγρό concealer με πινέλο εφαρμογής ραβδάκι που προσφέρει φυσική αίσθηση όλη την ημέρα παρέχοντας μεσαία προς πλήρη κάλυψη και φυσικό ματ αποτέλεσμα.

Αυτό το ελαφρύ υγρό concealer προσφέρει φυσική κάλυψη, σβήνει τις ατέλειες και προσφέρει άνετη αίσθηση όλη την ημέρα. Η σύνθεση του διάρκεια έως και 24 ώρες, παρέχοντας μεσαία προς πλήρη κάλυψη. Το δέρμα δείχνει πιο ομοιόμορφο, με ενιαίο χρωματικό τόνο και έτοιμο για selfies. Το πινέλο εφαρμογής με το μικρό σφουγγαράκι κάνει την εφαρμογή εύκολη σε κάθε περιοχή και θα γίνει το must-have μαγικό σας ραβδάκι. Το δέρμα φαίνεται φρέσκο και τελειοποιημένο με φυσικό ματ αποτέλεσμα που δεν είναι ποτέ ξηρό ή βαρύ.

STUDIO FIX SCULPT & SHAPE CONTOUR PALETTE

Μια παλέτα που επιμελήθηκαν οι experts και περιέχει τρεις ματ πούδρες για contouring και τρεις πούδρες με διακριτική λάμψη για highlighting, για να σμιλεύσετε, να δώσετε σχήμα και να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Κάθε απόχρωση για highlighting έχει ειδική σύνθεση που επιτρέπει να αντανακλά απαλά το φως, ενώ τα χρώματα του contouring προσφέρουν ελαφριά κάλυψη για να δημιουργήσουν φυσικές σκιάσεις. Ο συνδυασμός: το βέλτιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη επιβάρυνση.

STUDIO FIX CONCEAL & CORRECT PALETTE

Μια επαγγελματική παλέτα με τέσσερα concealer και δυο διορθωτικές αποχρώσεις σε σκούρες αποχρώσεις. Εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά στοιχεία και κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα η συνδυαστικά για να ταιριάζουν με οποιοδήποτε χρωματικό τόνο επιδερμίδας.

Η ενυδατική σύνθεση παρέχει μέτρια έως πλήρη προσαρμόσιμη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα. Βοηθάει στη διόρθωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας και καλύπτει μαύρους κύκλους, ατέλειες, ελιές, τατουάζ και σημάδια εκ γενετής.

Tags M.A.C, M.A.C STUDIO FIX, beauty, makeup, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4840 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2226 s // Total time: 2.7065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X