Gregory Morfi και Anice: Ενώνουν δυνάμεις για ακόμα μία χρονιά για καλό σκοπό!


Gregory Morfi και Anice: Ενώνουν δυνάμεις για ακόμα μία χρονιά για καλό σκοπό!

Μιλούν για το φιλανθρωπικό fashion show του ΠΑΣΥΚΑΦ 

Ο Gregory Morfi και η Anice για ακόμα μία χρονιά πρόκειται να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό fashion show που θα πραγματοποιηθεί, στις 14 Νοεμβρίου με τις λαμπερές δημιουργίες τους. 

Οι δύο σχεδιαστές λίγο πριν την επίδειξη μόδας, μίλησαν στο περιοδικό “OK!” και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου για το τι πρόκειται να δούμε.

“Η Anice είναι ένα άτομο, το οποίο εκτιμώ και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Μας ενώνει η ευαισθησία και η ανάγκη μας για προσφορά με το μέσο, το οποίο διαθέτουμε και δεν είναι άλλο από τη μόδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Gregory Morfi, ενώ συμπλήρωσε, λέγοντας: “Θα δείτε haute couture δημιουργίες. Θα υπάρχουν φυσικά και πολλές εκπλήξεις”.

Η Anice, είπε χαρακτηριστικά: “Η αγάπη προς τον άνθρωπο και η επιθυμία να προσφέρουμε με τον δικό μας τρόπο μέσα από τη δουλειά μας και μέσα από τη μόδα, είναι η “χημική εξίσωση” που προκύπτει από τη συνεργασία μας για δεύτερη χρονιά. Όλα τα καθαρά έσοδα από το φιλανθρωπικό σόου θα πάνε στον ΠΑΣΥΚΑΦ”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε: “Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το Fashion Show, στις 14 Νοεμβρίου. Και ναι! Είμαι πολύ χαρούμενη. Έφερα ολοκαίνουργια υφάσματα από το Παρίσι και “παραμυθιάζομαι” όλη μέρα. Εμπνέομαι από τα παραμύθια. Η κολεξιόν είναι ρομαντική και στο ίδιο στυλ, που ακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Με δαντέλες, τούλια και χειροποίητες πέτρες”. 

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το ilovestyle.com και το περιοδικό “OK!”
 

Tags gregory morfi, anice, showbiz κύπρος, gossip, πασυκαφ, fashion show


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7589 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3344 s // Total time: 3.0932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X