10 φράσεις που λέει ένας άντρας όταν θέλει να μείνει μόνος


10 φράσεις που λέει ένας άντρας όταν θέλει να μείνει μόνος

Το περιοδικό \"ΟΚ!\" γιορτάζει 10 χρόνια κυκλοφορίας και μας δίνει δέκα φράσεις που επικαλούνται οι άντρες όταν θέλουν να μείνουν μόνοι.

Οι άντρες πολλές φορές επιλέγουν να κρύψουν την αλήθεια τους πίσω από μια ανόητη δικαιολογία, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό δεν θα μας πληγώσουν. Τελικά, καταφέρνουν το αντίθετο, γιατί ορισμένες φράσεις που συνηθίζουν να επικαλούνται, ειδικά όταν έχουν αρχίσει να βαριούνται τη σχέση και θέλουν να μείνουν μόνοι τους, είναι πια τόσο κλισέ και όλο και κάπου τις έχεις ξανακούσει.

1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ

Η πιο κλασική φράση που χρησιμοποιούν οι άντρες (αλλά και οι γυναίκες), όταν θέλουν να απομακρυνθούν από κάποιον. Νομίζουν πως το κάνουν διακριτικά, αλλά αν έλεγαν "Χωρίζουμε", ξεκάθαρα, θα µας φαινόταν καλύτερο και, φυσικά, πιο ντόμπρο. Δεν φταις εσύ, αλλά εγώ; Φυσικά και φταίει αυτός. Εμείς είμαστε άγγελοι!

2. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΛΛΑ...

Πέρνα κατευθείαν στο παρασύνθημά, αυτή η εισαγωγή μάς τρομάζει. Και δικαίως, γιατί κατά 99,9% η φράση θα συμπληρωθεί κάπως έτσι: "θέλω να μείνω µόνος" ή "δεν σου αξίζω". Αυτό το αλλά µε ενοχλεί. Αφού είμαι υπέροχη, τι το θέλεις το αλλά; Μάλλον τελικά αυτή η επιλογή σου ήταν και για σένα ένα… αλλά. Πάμε γι' άλλα!

3. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠ' ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΩ

Υποτίθεται ότι µια τέτοια φράση, που µας χαϊδεύει τα αυτιά πριν ακούσουμε αυτό που τελικά θα µας κουφάνει, θα µας κάνει να νιώσουμε καλύτερα κι εκείνος θα φανεί λίγο πιο γλυκός στα µάτια µας. Όχι βέβαια, αν δεν αντέχεις την καλοσύνη µου, µπορώ να σου δείξω και ένα άλλο πρόσωπο!

4. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Διάλειµµα κάνουν στο σχολείο, όταν χτυπά το κουδούνι, όχι στις σχέσεις. Και το άλλο; Τι πάει να πει "µετά βλέπουμε"; Και για πόσο καιρό; Έναν µήνα, έναν χρόνο, σε µία άλλη ζωή; Για να µιλήσουµε σοβαρά, ένα διάλειµµα µπορεί να κάνει καλό στη σχέση. Αλλά όταν το προτείνει εκείνος µε αυτόν τον τρόπο, µάλλον δεν έχει σκοπό να ξαναγυρίσει.

5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ

Αφού πέρασε καλά µαζί σου και τώρα λίγο βαρέθηκε, θέλει να την κάνει µε ελαφρά πηδηματάκια για άλλη κανάρα. Σου λέει, λοιπόν, ότι θα ζήσει ελεύθερο πουλί και ότι δεν είναι για δεσμεύσεις.

6. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ

Όταν όμως σε πρωτογνώρισε, είχε χρόνο. "Λες να πήρε καμιά προαγωγή;", σκέφτεσαι µε το αθώο µυαλουδάκι σου. Όχι κούκλα µου, να σε ξεφορτωθεί θέλει.

7. "ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ"

Όταν σου λέει την ατάκα, κοιτάς µε περιέργεια και του παίρνεις τη θερμοκρασία. Μην απορείς, όμως. Ξεπατίκωσε κινηματογραφική ατάκα από τον "Νευρικό Εραστή" του Γούντι Άλεν. Θεωρεί ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει. Και το ξέρετε και οι δύο. Κανείς δεν πληγώνεται, γιατί η σχέση έχει φτάσει στο επίπεδο της απάθειας. Αυτός εδώ είναι ένας πολιτισμένος χωρισμός. Χωρίς φωνές, χωρίς υστερίες. Σκέτη Σουηδία. Να τι µπορεί να σου πει: Alvy: "Μια σχέση, πιστεύω, είναι σαν τον καρχαρία. Πρέπει να προχωράει διαρκώς, αλλιώς πεθαίνει. Και νομίζω ότι αυτό που έχουμε εδώ είναι ένας νεκρός καρχαρίας".

8. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ… ΤΗΝ ΠΑΦΟ!

Παίρνει ύφος Χάµφρεϊ Μπόγκαρτ και σου λέει το κλασικό πλέον: "Θα έχουμε πάντα το Παρίσι", ακριβώς όπως ο Χάµφρεϊ στην "Καζαµπλάνκα". Εντάξει, δεν ζήσαμε όλοι τον µεγάλο έρωτα στο Παρίσι, οπότε ο καθένας συμπληρώνει µόνος του το κενό. Θα έχουμε πάντα τη Σαντορίνη, τη Μήλο, την Πάφο, τα Λιβάδεια.

9. ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Θέλει να σε χωρίσει, αλλά δεν µπορεί, γιατί δεν θέλει να σε πληγώσει. Αν πραγματικά σε αγαπούσε δεν θα σου έλεγε ότι φεύγει για πάντα στην… Υεµένη π.χ. Αυτό είχε κάνει και ο Τσάντλερ στα "Φιλαράκια", για να γλιτώσει από την Τζάνις. Λες να έχεις γίνει Τζάνις;

10. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ!

Δηλαδή σου λέει ότι ο έρωτάς σας είναι τόσο δυνατός που δεν µπορεί να τον ελέγξει. Μας κοροϊδεύεις, φίλε µου;  Και εμείς είδαμε το "Επικίνδυνες Σχέσεις". Ο Sébastien de Valmont (John Malkovich), ενώ ήταν τρελά ερωτευµένος µε την Madame de Tourvel (Michelle Pfeiffer), της είπε απλά και λιτά: "Είναι πέρα από τις δυνάµεις µου". Νοµίζεις ότι εγώ είµαι η τρελή η Μισέλ; Όχι, αγάπη µου!

Tags ζευγαρι, χωρισμος, υγεια, σχεσεις, health


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0819 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3928 s // Total time: 2.4747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X