Ο Michelin star chef Arnaud Bignon μαγειρεύει στα φετινά "Time Out Eating Awards"


Ο Michelin star chef Arnaud Bignon μαγειρεύει στα φετινά "Time Out Eating Awards"

O πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ υπογράφει το μενού της μεγάλης βραδιάς της τελετής βράβευσης των Time Out Eating Awards 2018

Εδώ και 14 χρόνια τα "Time Out Eating Awards" διοργανώνουν μία υψηλής αισθητικής βραδιά απονομής όπου όλοι οι υποψήφιοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Time Out παρευρίσκονται για να τιμήσουν τους βραβευμένους σε κάθε μία κατηγορία.

Ένα gala dinner με πιάτα και μενού υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος περιμένουν τους καλεσμένους κάθε χρονιάς. Τα "Time Out Eating Awards" δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στο μενού της βραδιάς, στα πιάτα που θα προσφερθούν στους προσκεκλημένους αλλά και στην ποιότητα των υλικών. Για να επιτευχθεί όμως ένα σπουδαίο μενού χρειάζεται ένας εξαιρετικός σεφ. Έτσι, κάθε χρόνο το μενού των βραβείων υπογράφουν σπουδαίοι και διακεκριμένοι Κύπριοι και Έλληνες σεφ.

Η φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, παρουσιάζει αρκετές καινοτομίες. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιείται διαφορετικό χώρο, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην καρδιά της Λευκωσίας ενώ μαζί με τα τιμητικά βραβεία φέτος θα δοθούν και έπαινοι που θα επιβραβεύουν ορισμένους τομείς που αφορούν στην εστίαση.

Παράλληλα, όμως, για πρώτη φορά ένας Γάλλος σεφ με αστέρια Michelin στο βιογραφικό του και μια σπουδαία πορεία στον τομέα της γαστρονομίας, ο Arnaud Bignon θα υπογράψει το μενού της ξεχωριστής αυτής βραδιάς με τα πιάτα και τη δημιουργικότητά του.

Ποιος είναι όμως ο Arnaud Bignon;
Ο Arnaud Bignon που είναι σήμερα πατέρας δύο παιδιών ξεκίνησε την καριέρα του σε εστιατόρια του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένων του Drouant με δύο αστέρια Michelin με τον Chef Louis Grondar. Το 1999, μπήκε στο διάσημο, με τρία αστέρια Michelin, Le Bristol Paris, όπου εργάστηκε υπό τον επικεφαλής μάγειρα Éric Fréchon για επτά χρόνια. Αργότερα μετακόμισε στην Αθήνα το 2005 για να διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Σπονδή, όπου το 2008, κέρδισε το δεύτερο αστέρι Michelin. Ο Bignon, τότε σε ηλικία 32 ετών, ήταν ένας από τους νεότερους σεφ που το πέτυχε ποτέ. Η επόμενη στάση του ήταν το Greenhouse στο Mayfair του Λονδίνου το 2012, επιτυγχάνοντας τα δύο αστέρια Michelin το 2013, σε μόλις δύο χρόνια εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Arnaud Bignon, time out cyprus, time out awards 2018, time out awards, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3898 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2083 s // Total time: 2.5980 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X