Στα εγκαίνια των καινούργιων εργαστηρίων αισθητικής Cyprus College Shiseido Beauty Lab


Στα εγκαίνια των καινούργιων εργαστηρίων αισθητικής Cyprus College Shiseido Beauty Lab

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Υπό την αιγίδα του εντιμότατου Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Κύπρο κ. Shinichi Nakatsugana τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων εργαστηρίων αισθητικής του Cyprus College. Το έργο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Cyprus College με τον Όμιλο FF Group που διακινεί  τα παγκοσμίους φήμης καλλυντικά Shiseido. Τα νέα εργαστήρια έχουν πάρει πλέον την επωνυμία Cyprus College Shiseido Beauty Lab, όπου οι φοιτήτριες της Αισθητικής θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να εξελιχθούν χρησιμοποιώντας τα βραβευμένα προϊόντα της Shiseido.

Ο Nebojsa Πετρίδης, ο Mitsuhiko Shinomiya και ο Χριστόφορος Χατζηκυπριανού

Η τελετή των εγκαινίων ήταν ανάλογη της μεγάλης σημασίας που έχει η συνεργασία για τις φοιτήτριες του προγράμματος Αισθητικής του Cyprus College αφού αναβαθμίζει τις δεξιότητες που αποκτώνται στα εξειδικευμένα εργαστήρια ομορφιάς με την τεχνογνωσία και εμπειρία της Shiseido, όπου τα προϊόντα της ορίζουν την έννοια της ομορφιάς για περισσότερα από 140 χρόνια.  Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωπος της ιαπωνικής πρεσβείας, η ηγεσία της FF Group Κύπρου, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η διοίκηση και καθηγητές του Cyprus College και φυσικά οι φοιτήτριες του τομέα της Αισθητικής. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εργαστηρίων όπου φοιτήτριες υπέδειξαν τις δεξιότητες τους στο μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και μάλαξη χεριών.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Cyprus College κ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού έκανε λόγο για "στρατηγική συνεργασία του Cyprus College με την Shiseido, ένα ιαπωνικό brand, διεθνώς αναγνωρισμένο". Ο κ. Χατζηκυπριανού είπε επίσης ότι "αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αυτή η συνεργασία. Η αναβάθμιση των εργαστηρίων αισθητικής διατηρεί το Cyprus College στην κορυφή και πρωτοπόρο στον τομέα της αισθητικής. Προτεραιότητά μας παραμένει η σύνδεση των προγραμμάτων μας με την αγορά εργασίας και αυτά τα νέα εργαστήρια ενισχύουν την επίτευξη αυτού του στόχου".

Ο Χριστόφορος Χατζηκυπριανού

Ο Γενικός Διευθυντής της FF Group Κύπρου κ. Nebojsa Petridis ανέφερε ότι "είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στο Cyprus College και της εταιρίας Shiseido. Απολαύστε το ταξίδι της ομορφιάς μαζί μας".

Tags Cyprus College Shiseido Beauty Lab, Shiseido, cyprus college, social life, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0274 s // Total time: 0.0277 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X