Κάθε εμπόδιο για καλό!


Κάθε εμπόδιο για καλό!

Τι σκοπό έχουν τα εμπόδια που σου μπλοκάρουν το δρόμο της επιτυχίας; Έχεις τη δύναμη να τα υπερβείς και να μη χάσεις το στόχο σου;

H #1 Παγκοσμίου φήμης συγγραφέας και life coach Τζιλ Δούκα, μοιράζεται τις σκέψεις τις για τa εμπόδια στη ζωή μας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη σαστίζει μπροστά σε μια αναπάντεχη αναποδιά που ανατρέπει τα σχέδιά του. Αυτό, όμως, που μπορώ να σου υπογράψω και με τα δύο χέρια είναι πως δεν υπάρχει στόχος που να μην απαιτεί από εσένα θυσίες και τσαλακώματα. Πως μόνο μέσα από τις πολλές "στροφές", τις ανηφοριές και τις κατηφόρες θα καταλάβεις αν πραγματικά θέλεις να ακολουθήσεις το δρόμο που διάλεξες.

Μη θυμώνεις, μη σαστίζεις, μην τα παρατάς! Κάθε φορά που μια αναπάντεχη κατραπακιά σε αποπροσανατολίζει, να θυμάσαι πως στην πραγματικότητα είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου! Παρακολούθησε το βίντεο και θα καταλάβεις γιατί είναι απαραίτητο μερικές φορές να περάσεις διά πυρός και σιδήρου!

Τα εμπόδια είναι το απόλυτο τεστ που έχει ετοιμάσει το σύμπαν για να ελέγξει τις αντοχές, την πίστη και την προσήλωσή σου στο όνειρό σου. Κάθε εμπόδιο, όσο μεγάλο κι αν είναι, είναι μια δοκιμασία που σε χαλυβδώνει, σε κάνει ακόμα πιο αποφασισμένο, ακόμα πιο δυνατό! Όσοι λυγίζουν ή αποθαρρύνονται από τα εμπόδια είναι όσοι δεν το έχουν πιστέψει αληθινά. Πρέπει να παραμείνεις δυνατός και να αντιμετωπίσεις τη δυσκολία ως ένα ακόμα βήμα προς την τελική επιτυχία!

H Τζιλ Δούκα, MBA, PCC είναι γνωστή στα media και στην τηλεόραση ως η "πρύτανης των σχέσεων". Είναι διαπιστευμένη Coaches Mentor από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, έχει λάβει Ευρωπαϊκή βράβευση ως business mentor και είναι η μοναδική Ελληνίδα Official Member Forbes Coaches Council. Η Τζιλ Δούκα είναι Director της Global Academy of Coaching του μοναδικού Coaching Leadership Certification διαπιστευμένο από την International Coach Federation με δυνατότητα online σπουδών και καθηγητές με διαπίστευση MCC.

Τα βιβλία Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα τα οποία έχει συν-γράψει με τον σύζυγό της Νικόλα Ουρανό, Relationship Coach, έχουν γίνει βραβευμένα παγκόσμια bestsellers, περισσότερα στο www.jillandnikolas.com.

Κάνε την εγγραφή σου για να λάβεις δωρεάν τις πρώτες 40 σελίδες του bestseller Ευ Ζην Τώρα εδώ.

Tags life coach, wellness, jill doukas, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8984 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3381 s // Total time: 2.2365 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X