5 προορισμοί για honeymoon που θα θυμάστε για πάντα


5 προορισμοί για honeymoon που θα θυμάστε για πάντα

Διακοπές για δυο και full in love απολαύστε την κάθε στιγμή στο έπακρο!

Ο μήνας του μέλιτος είναι το ταξίδι αναψυχής που κάνουν οι νεόνυμφοι αμέσως μετά τον γάμο ή μετά από κάποιους μήνες εάν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους το επιτρέπει την συγκεκριμένη περίοδο. Το ilovestyle.com βρήκε για εσάς πέντε μαγευτικούς προορισμούς που θα κάνει αυτό το ταξίδι σας αξέχαστο…

Μπαχάμες

Με τόσα πολλά όμορφα νησιά στη διάθεσή σας, είναι δύσκολο κάτι να πάει στραβά σ’ αυτόν τον προορισμό. Εκεί, οι ντόπιοι διοργανωτές εκδρομών και εκδηλώσεων για νεόνυμφους, επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για εσένα και τον αγαπημένο σου: Δείπνο σε μια παραλία το ηλιοβασίλεμα, πάρτι για δύο σε βάρκα, ολονύχτιες φιέστες με ζωντανή μουσική αποκλειστικά για εσάς και, φυσικά, περιηγήσεις σε πολλά κοντινά νησιά -από τα 700 του συμπλέγματος.

Μη χάσετε: Μια ημερήσια επίσκεψη ή μόνιμη διαμονή στο νησί με τη διεθνή αίγλη, το μοναδικό Atlantis Paradise Island Resort. Εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα ή και τίποτα -από σούπερ γεμάτες παραλίες έως και εντελώς έρημες, έντονη νυχτερινή ζωή και θεαματικά, πρωτόγνωρα θαλάσσια σπορ.

Μαλδίβες

Στις Μαλδίβες, είτε έρχεσαι γαμήλιο ταξίδι είτε για παραμυθένιες εξωτικές διακοπές, αυτό που σ’ ενδιαφέρει εδώ είναι να ξεκουραστείς, να αγαλλιάσει η ψυχή σου. Επίγειο παράδεισο ονομάζουν όλο το σύμπλεγμα των Μαλδίβων και μια ματιά γύρω σου στα γαλάζια νερά και στη λευκή άμμο σε πείθει αμέσως γι’ αυτό. Η καθημερινότητα ξεκινά τεμπέλικα σε γαλήνιες σουίτες πάνω στο νερό, ενώ συνεχίζει με βουτιές με μάσκα στους κοραλλιογενείς υφάλους, πικ-νικ σε πριβέ λωρίδες άμμου μέσα στη θάλασσα και κρουαζιέρες με παραδοσιακά dhoni το ηλιοβασίλεμα.

Μη χάσετε: Aξέχαστα θα σας μείνουν τα μασάζ δυο-δυο στο υποθαλάσσιο σπα του Huvafen Fushi Resort και το δείπνο στο γυάλινο εστιατόριο 5.8 στον βυθό του Hurawalhi.

Μπαλί

Στον Ινδικό ωκεανό συναντά κανείς το Μπαλί, με αέρα Ινδονησίας και μια ιδιαίτερη κουλτούρα. Ένας προορισμός που δύσκολα μπορεί κανείς να τον περιγράψει αφού ξυπνά τις αισθήσεις. Ένα μαγευτικό νησί που μοιάζει με παραμύθι ενώ λέγεται ότι είναι το νησί που έκανε τον τελευταίο του σταθμό ο Βούδας. Η χώρα με τους πολλούς ναούς και τη πυκνή βλάστηση θα σας εντυπωσιάσει ακόμη και με τα πιο μικρά πράγματα. Στο Ανατολικό Μπαλί θα συναντήσετε το όρος Αγκούνγκ με το ενεργό ηφαίστειο ενώ οι εναλλαγές του τοπίου είναι έντονες αφού θα συναντήσετε από ζούγκλες μέχρι και βραχώδη έρημο.

Μη χάσετε: Μια στάση στο μαγευτικό δάσος Ubud. Υπάρχουν πολλά να κάνετε εκεί, γι' αυτό προτείνουμε να σταματήσετε από το δάσος των μαϊμούδων (που βρίσκεται ακριβώς στην πόλη). Στη συνέχεια, σταματήστε στον Ναό του Νερού, έναν τόπο προσευχής και λατρείας, αλλά και μια ασυνήθιστη πολιτιστική εμπειρία καθώς θα δείτε τους λάτρεις να βυθίζονται σε μια λίμνη νερού. Οι διακοπές εκεί απαιτούν μια στάση στις κούνιες του Μπαλί, ένα από τα νεότερα αξιοθέατα για μεγάλη διασκέδαση - και μια εκπληκτική εικόνα.

Νότια Αφρική

Το σαφάρι είναι μια θαρραλέα όσο και απίστευτα εκπαιδευτική /ψυχαγωγική επιλογή για ζευγάρια που θέλουν κάτι εντελώς διαφορετικό και αλησμόνητο στο μήνα του μέλιτος. Οι φωτογραφίες που θα τραβήξετε πρόσωπο με πρόσωπο δίπλα στα άγρια ζώα, σίγουρα προορίζονται για κάδρο στο σαλόνι του σπιτιού.

Μη χάσετε: Το Εθνικό Πάρκο Kruger εκτείνεται σε δύο εκατομμύρια εκτάρια γης, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα άγρια αξιοθέατα του πλανήτη. Το εξερευνείτε με τα πόδια ή με νοικιασμένο τζιπ ή ως μέλος μιας οργανωμένης ομάδας σαφάρι. Υπενθύμιση: τα περισσότερα ζώα βρίσκονται στο νότιο μέρος του πάρκου.

Χαβάη

Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για να φτάσετε εκεί, στη μέση του Ειρηνικού: η Χαβάη είναι ο απόλυτος προορισμός για νεόνυμφους από κάθε γωνιά του πλανήτη χάρη στα πολλά νησιά που απαρτίζουν την 50ή πολιτεία των ΗΠΑ, καθένα με τη δική του προσωπικότητα και τα ξεχωριστά αξιοθέατα. Το Maui, για παράδειγμα έχει υπέροχο και σταθερά καλό καιρό συν έντονη νυχτερινή ζωή, ενώ το Kauai είναι πολύ λιγότερο τουριστικό, με γραφικές κοιλάδες, γάργαρους καταρράκτες και συγκλονιστική ακτογραμμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενδώσετε στις κρουαζιέρες που διοργανώνονται με σκοπό να γνωρίσετε από κοντά όλα τα νησιά του συμπλέγματος.

Μη χάσετε: Τα ενεργά ηφαίστεια και τις μαύρες αμμουδιές του Μπιγκ Άιλαντ, δηλαδή της Χαβάης.

Tags γαμηλιο ταξιδι, honeymoon, διασκεδαση, Διακοπές, Γαμος, μαλδίβες, ΧΑΒΑΗ, νοτια αφρικη, Μπαλι, μπαχαμες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0373 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2190 s // Total time: 2.2563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X