Η Χαριτίνη Ηλιάδου στο ΣΙΓΜΑ! 


Η Χαριτίνη Ηλιάδου στο ΣΙΓΜΑ! 

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και η εικόνα που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης   

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς πριν από περίπου μία εβδομάδας έσκασε σαν βόμβα η είδηση της διακοπής της απογευματινής εκπομπής που παρουσίαζε στον τηλεοπτικό σταθμό “Omega”. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό “Tv Mania” για αυτή την απόφαση των ιθύνοντων του καναλιού λέγοντας: “Όλα έγιναν εν αγνοία μας. Δεν είχαμε ιδέα ότι οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν πάρει αυτή την απόφαση. Μας το ανακοίνωσαν μετά το κλείσιμο της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής […] Κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι πολύ θετική και πιστεύω στα καλύτερα που είναι να έρθουν. Χαίρομαι που στην ομάδα μου είναι μόνο νέα παιδιά που μπορούν άνετα να βρουν κάποια άλλη δουλειά”.

Διαβάστε ακόμα: Χαριτίνη Ηλιάδου: Δεν θα πιστεύετε τι άλλο της συνέβη μετά το κόψιμο της εκπομπής της

Η Χαριτίνη Ηλιάδου λίγες μέρες μετά το “κόψιμο” της εκπομπής θα κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση στο ΣΙΓΜΑ και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Success Story” καθώς θα είναι μία από τους επώνυμους καλεσμένους που θα σχολιάσουν την αλλαγή των διαγωνιζομένων. Για αυτή την εμφάνιση μας ενημέρωσε με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Κορτζιά που τις δείχνει να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό μαζί με το Νικόλα Ιωαννίδη.  


 

Tags Χαριτίνη Ηλιάδου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, success story, μαρια κορτζια, νικολας ιωαννιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0632 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3205 s // Total time: 3.3837 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X