Μόλις το μάθαμε! Επώνυμη Ελληνίδα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και παντρεύτηκε μυστικά!


Μόλις το μάθαμε! Επώνυμη Ελληνίδα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και παντρεύτηκε μυστικά!

Γάμος κάτω από άκρα μυστικότητα

Μία από τις πιο γνωστές celebrities στην ελληνική showbiz, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, χωρίς να το πάρουμε είδηση.

Ο λόγος για τη Σάσα Μπάστα, η οποία σε μερικές εβδομάδες θα έχει στην αγκαλιά της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της, με τον σύζυγό της Δημήτρη, το κοριτσάκι τους.

Η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε, όπως μεταδίδει το peoplegreececom, πως με το σύζυγό της γνωριζόταν από το παρελθόν, είχαν φιλικές σχέσεις και τα τελευταία δυο χρόνια ήρθαν πιο κοντά και άλλαξε μορφή η σχέση τους. "Είμαι πολύ καιρό με αυτό τον άνθρωπο, δεν είναι η δουλειά του, δεν θέλει οπότε δεν ήθελα να τον βάλω σε αυτή τη διαδικασία", εξήγησε.

Το όνομά του είναι Δημήτρης, κατάγεται από τη Μύκονο και ζει στο νησί 6 μήνες το χρόνο, και είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η Σάσα στα 30 της χρόνια νιώθει έτοιμη να γίνει μανούλα και πιστεύει πως ο σύζυγός της είναι γεννημένος για να γίνει πατέρας και σύζυγος. "Είμαι πολύ καλά, είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ο Δημήτρης είναι λες και έχει γεννηθεί για να είναι πατέρας και σύζυγος", είπε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν λίγους μήνες ενώ το Σεπτέμβριο έκανε ακόμα ένα γάμο με φίλους στο Άμπου Ντάμπι. Η πρόταση γάμου έγινε στην επέτειό τους με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο, με τον Δημήτρη να γονατίζει και να της ζητά να γίνει γυναίκα του ενώ το μονόπετρο της Σάσας έχει μια μεγάλη μπλε πέτρα.

Σάσα και Δημήτρης θα κάνουν το θρησκευτικό τους γάμο του χρόνου μαζί με τη βάφτιση της κορούλας τους η οποία θα πάρει το όνομα της πεθεράς της, Αλεξάνδρα.

Tags σασα μπάστα, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9763 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4192 s // Total time: 3.3956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X