Ήβη Κυπριανού: "Κάποιος νομίζει ότι είμαι μόνο ρούχα και διασκέδαση. Τους λέω ότι ολοκληρώνω το πέμπτο πτυχίο μου"


Ήβη Κυπριανού: "Κάποιος νομίζει ότι είμαι μόνο ρούχα και διασκέδαση. Τους λέω ότι ολοκληρώνω το πέμπτο πτυχίο μου"

Γιατί δεν την αντιπροσωπεύει και δεν την εκφράζει η λέξη socialite

Συνέντευξη στην Τάνια Νεοκλέους και τη "Madame Figaro" Κύπρου παραχώρησε η Ήβη Κυπριανού και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την μητρότητα αλλά και για τον όρο socialite και τη σχέση της με την μητέρα της και την αδερφή της. 

"Πίσω από κάθε φωτογραφικό κλικ και σχεδόν µέσα σε κάθε κοσµική στήλη των περιοδικών που κυκλοφορούν στην Κύπρο βρισκόταν σε µόνιµη βάση και το δικό της όνοµα. Με µια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ µπορείς εύκολα να βγάλεις το συµπέρασµα πως η Private Wealth & Legal Consultant Ήβη Κυπριανού είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί. Κι ας έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποτραβηχτεί από τα αδιάκριτα βλέµµατα και τις συχνές κοσµικές εµφανίσεις. Μετά από δεκάδες τηλεφωνήµατα για να συντονίσουµε τις υποχρεώσεις µας, καταφέρνουµε τελικά να συναντηθούµε ένα απόγευµα Τετάρτης στο υπέροχο διαµέρισµά της στο κέντρο της Λευκωσίας. "Τι είναι αυτό που θέλεις να ξέρεις για µένα, λοιπόν;" µε ρωτά, όταν βάζω µπροστά της το µαγνητοφωνάκι, ενώ ρίχνω παράλληλα κλεφτές µατιές στα δεκάδες παιχνίδια του Κωνσταντίνου Αλέξιου που βρίσκονται στον χώρο. Της ζητώ να ξεκινήσουµε από το σηµαντικότερο κεφάλαιο της ζωής της. Αυτό της µητρότητας. "Είναι η µεγαλύτερη χαρά που θα µπορούσε να µπει στο σπίτι το δικό µας, αλλά και της ευρύτερης οικογένειας, µιας και είναι το πρώτο εγγόνι. Ο ερχοµός του Κωνσταντίνου Αλέξιου έχει αλλάξει πολύ την καθηµερινότητά µας και µας έκανε πιο υπεύθυνους ως ανθρώπους. ∆εν φαντάζεσαι τι συγκίνηση νιώθω κάθε φορά που µε κυνηγά µέσα στο σπίτι για να µε αγκαλιάσει". Εκτός από τη γέννηση του παιδιού της, στη ζωή της ήρθε άλλη µία αλλαγή τον τελευταίο χρόνο, αυτή της µετακόµισης. "Το γεγονός ότι είµαι σε δικό µου χώρο, τον οποίο έφτιαξα βάσει των αναγκών και του γούστου µου, µου προκαλεί µια ηρεµία παρά το γεγονός ότι δεν έχω αφοσιωθεί ακόµα πλήρως στη διαµόρφωσή του. Είναι µια διαδικασία που θέλει τον χρόνο της και εγώ σε αυτήν τη φάση της ζωής µου νιώθω τον χρόνο να µε κυνηγάει".

LESS IS MORE
"Είµαι άνθρωπος που µου αρέσουν οι προκλήσεις, γι' αυτό και δεν εφησυχάζω ποτέ" µου λέει, καθώς παρατηρώ ότι έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος αµηχανίας που επιφέρει πολλές φορές η πρώτη γνωριµία. "Σε αυτήν τη φάση της ζωής µου, για να καταλάβεις, είµαι προς το τέλος του πέµπτου πτυχίου µου. Σπουδάζω Νοµική µέσω αλληλογραφίας στο University of London. Αυτή η πορεία ήταν αρκετά δύσκολη λόγω της δουλειάς και της εγκυµοσύνης µου, όµως ήταν ένα µεγάλο πάθος, για το οποίο ένιωθα ότι όφειλα να παλέψω. Γιατί σου τα λέω όλα αυτά τώρα; Επειδή εύκολα κάποιος τρίτος που µε βλέπει σε ένα περιοδικό βγάζει το συµπέρασµα ότι το µυαλό της Ήβης είναι µόνο στα ρούχα και στη διασκέδαση". Της ζητώ να µου πει τι πιστεύει η ίδια ότι εκπέµπει στους άλλους. "Ξέρω ότι πολλές φορές η πρώτη εντύπωση που δίνω είναι της αυστηρής και της απόµακρης. Αυτό συµβαίνει διότι πληγώθηκα πολύ σε διάφορες φάσεις της ζωής µου και θεωρώ ότι µέσα από αυτήν την άµυνα που βγάζω, έχω τον έλεγχο απέναντι στα πράγµατα. Τις ευαισθησίες µου τις δείχνω µόνο στα άτοµα της δικής µου εµπιστοσύνης τα οποία είναι πολύ λίγα". Της επισηµαίνω την παρατήρησή µου ότι τα τελευταία χρόνια έχει αραιώσει σε µεγάλο βαθµό τις κοσµικές της εµφανίσεις. "∆εν έχω πλέον την πολυτέλεια να πηγαίνω στις εκδηλώσεις που πήγαινα παλαιότερα και αυτό διότι ο χρόνος µου είναι πολύ περιορισµένος λόγω του παιδιού, της δουλειάς και των σπουδών µου. Έχω άλλους στόχους και προτεραιότητες και νιώθω σε µεγάλο βαθµό ότι τα έζησα όλα αυτά. Πλέον είµαι πιο επιλεκτική ως προς το τι κάνω, πού πηγαίνω και πού φωτογραφίζοµαι, αλλά και της άποψης ότι η πολλή έκθεση δεν κάνει καλό σε κανέναν. Προτιµώ να διατηρώ ένα πιο ισορροπηµένο προφίλ και να περνάω καλά µε τους φίλους µου χωρίς να µοιράζοµαι κάθε µας στιγµή στα social media".

NOT JUST AN IT GIRL
Παραµένοντας στο ίδιο κεφάλαιο, της ζητώ να µου πει, µε το χέρι στην καρδιά, αν την ενοχλεί όταν τη χαρακτηρίζουν σοσιαλιτέ. "∆εν ξέρω αν µε ενοχλεί µε την έννοια ότι δεν πιστεύω πως υφίσταται τέτοιος όρος σε µία τόσο µικρή χώρα, όπως είναι η Κύπρος, και στην οποία γνωριζόµαστε όλοι µεταξύ µας. ∆εν υπάρχει ούτε star system ούτε social life system, όπως πολλοί µπορεί να πιστεύουν. Αυτά είναι κατασκευάσµατα των media. Εµένα η λέξη σοσιαλιτέ, ούτε µε αντιπροσωπεύει, ούτε µε εκφράζει. Μια σοσιαλιτέ δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βγαίνει έξω, να ποζάρει στον φακό και να πηγαίνει για ψώνια. ∆εν αρνούµαι ότι τα κάνω και αυτά, όµως δεν είναι το µόνο πράγµα µε το οποίο ασχολούµαι στη ζωή µου. Τη µόδα τη λατρεύω και την παρακολουθώ, όµως από εκεί και πέρα έχω και άλλα ενδιαφέροντα ως άνθρωπος". Της ζητώ να µου µιλήσει για αυτά. "Μία από τις µεγάλες µου αγάπες είναι η καλαθόσφαιρα, ένα χόµπι που έχω από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου. Σε µικρή ηλικία έπαιζα στον Κεραυνό Στροβόλου, ενώ µέχρι σήµερα είναι η οµάδα της καρδιάς µου, την οποία παρακολουθώ σχεδόν ανελλιπώς. Ο Κεραυνός ήταν άλλωστε και η αφορµή για να γνωρίσω τον άντρα της ζωής µου, ο οποίος ήταν επαγγελµατίας καλαθοσφαιριστής. Μέσα από την κοινή µας αγάπη για την καλαθόσφαιρα, γεννήθηκε ένας µεγάλος έρωτας και -απ' ό,τι διαπιστώνουµε- η αγάπη αυτή για το άθληµα µεταφέρθηκε και στον γιο µας".

Διαβάστε ακόμα: Μπήκαμε στο σπίτι της Ήβης Κυπριανού στη Λευκωσία

FAMILY ZONE
Από τα πράγµατα που µπορεί να αντιληφθεί κάποιος που γνωρίζει την Ήβη, είναι οι άρρηκτοι δεσµοί που έχει µε την οικογένειά της. "Με τη µητέρα και την αδερφή µου είµαστε πολύ διαφορετικές ως προσωπικότητες. Έχουµε µια πολύ στενή σχέση τόσο οι τρεις µας όσο και η κάθε µια µε την άλλη ξεχωριστά. Απολαµβάνουµε να είµαστε όλες µαζί και να κάνουµε πράγµατα µε τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, αλλά και να µοιραζόµαστε την αγάπη µας για τη µόδα. Μάλιστα µε την πρόσφατη επιχειρηµατική δραστηριότητα της Σόλιας και τη δηµιουργία του brand της Solly the Dolly, ήρθαµε ακόµα πιο κοντά και τη στηρίζουµε σε αυτό που κάνει". 

FASHION ORIENTED
"Το στυλ κάθε ανθρώπου είναι κάτι απολύτως προσωπικό και θεωρώ ότι πρέπει να διαλέγουµε πράγµατα που µας κολακεύουν και µας αντιπροσωπεύουν» µου εξηγεί, όταν η συζήτηση στρέφεται (µοιραία) στη µόδα. «Από την άλλη, δεν σηµαίνει ότι κάτι ακριβό είναι κατ' ανάγκη και ωραίο. Το µυστικό είναι στον τρόπο που θα συνδυάσεις ένα φτηνό µε ένα ακριβό κοµµάτι και να κλέψεις τις εντυπώσεις". Της ζητώ να µου πει ποιο είναι το µεγαλύτερο λάθος που κάνουµε, όταν πηγαίνουµε για ψώνια. "Το ότι πολλές φορές µπορεί να δούµε κάτι πάνω σε κάποιον άλλο και να προσπαθήσουµε να το αντιγράψουµε. Είναι ωραίο να θαυµάζεις το στυλ και να παίρνεις ιδέες από άλλους ανθρώπους, όµως πρέπει να έχεις τη δική σου ταυτότητα. Το ρούχο πρέπει να το φοράς και όχι να σε φοράει".

FEELING THANKFUL
"Νιώθω γεµάτη σε αυτήν τη φάση της ζωής µου" µου λέει µε απόλυτη ηρεµία στον τόνο της φωνής της. "Η οικογένειά µου και οι στιγµές που περνώ µαζί τους, µε γεµίζουν απόλυτα". Με εξοµολογητική διάθεση µου λέει ότι το µεγαλύτερο µάθηµα που της έδωσε η ζωή είναι το να εκτιµά και να σέβεται εκείνα που έχει. Λίγο πριν την αποχαιρετήσω της ζητώ να µου αποκαλύψει τις προσδοκίες της από τη ζωή. "∆εν περιµένω κάτι, διότι νοµίζω ο καθένας προσδιορίζει το µέλλον του ως ένα σηµείο. Είµαι φιλόδοξη, έχω τους στόχους µου και εύχοµαι στον βαθµό που περνάει από το δικό µου χέρι να µπορέσω να τους πετύχω τόσο στην προσωπική και οικογενειακή µου ζωή, όσο και στην καριέρα µου". 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ / STYLING: ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΤΖΑΠΑΣΙΗ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΜΑΙΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ MAKE UP STUDIO / ΜΑΛΛΙΑ: KAGAS HAIR STYLISTS

Tags ηβη Κυπριανού, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2920 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3169 s // Total time: 2.6089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X