Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον μήνα Νοέμβριο!


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον μήνα Νοέμβριο!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Νοέμβριος που καταφθάνει, μαζί του φέρνει και σημαντικές αλλαγές, όπως το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της κυβέρνησής του τον Τοξότη, την επιστροφή του Ουρανού στον Κριό... Μετά από αρκετό καιρό θα δούμε κάποια συγκεκριμένα ζώδια να παίρνουν μία ανάσα ανακούφισης στη ζωή τους! Δεν θα λείψουν όμως και οι αναποδιές, αφού ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 17 του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Ένας αρκετά πιο αισιόδοξος αλλά και ελπιδοφόρος μήνας ξεκινά για το δεκαήμερο σας. Σημαντικό γεγονός του μήνα για εσάς, είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, όπου εγκαινιάζει μία νέα περίοδο σημαντικών ευκαιριών επέκτασης, που πραγματικά θα συμβάλλουν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της ζωής σας. Από τις 8 Νοεμβρίου λοιπόν ευνοείστε σε υποθέσεις που αφορούν : εκπαίδευση, γνωριμίες, συμφωνίες, επαφές με εξωτερικό, ενώ γίνεστε αρκετά πιο ελπιδοφόροι για το μέλλον!

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό, μπορώ άνετα να σας πω ότι έχετε να περάσετε έναν μήνα πιο ευχάριστο, προπάντων όμως πιο ήρεμο.  Ο Ουρανός περνά ξανά στον Κριό (ως την Άνοιξη 2019) , δίνοντας σας την ευκαιρία να πάρετε μία ανάσα από τα «ευτράπελα» αλλαγών, που ζήσατε όλους αυτούς τους μήνες. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος συνάμα όμως θα δείτε και βελτίωση στα οικονομικά σας. Ευνοείστε στην λήψη κάποιου έκτακτου εισοδήματος, σε διεκπεραίωση γραφειοκρατικών / οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ μπορεί να δείτε μία άνοδο στα οικονομικά σας και από το σύζυγο / σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας δραστήριος και γεμάτος γεγονότα μήνας ξεκινά για το δικό σας δεκαήμερο.  Το πιο θετικό νέο για εσάς είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη (στις 8/11) όπου θα είστε οι πρώτοι που θα νιώσετε τις «τυχερές του διαθέσεις»! Ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες  στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, τις οποίες και οφείλετε να διακρίνεται και να αξιοποιήσετε.  Στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ο Ερμής (ο κυβερνήτης του ζωδίου σας) κινείται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Τοξότη και είστε αρκετά εξωστρεφείς και διαλλακτικοί με το περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου δέχεστε την θετική επιρροή του Δία από το ζώδιο του Τοξότη, όπου σας βοηθά (ως και το τέλος του έτους) να αναπτύξετε τον τομέα της εργασίας σας, συνάμα όμως βλέπετε και τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας να γίνονται πιο ευνοϊκές. Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, κινείται και ο Ερμής στην ίδια θέση (σε ορθή φορά) και θα μπορέσετε να βάλετε μία οργάνωση στους παραπάνω τομείς.  

ΛΕΩΝ

Επιτέλους χαμόγελα, αυτός είναι ο δικός σας τίτλος για αυτό το Νοέμβριο όπου μετά από πολύ καιρό θα μπορέσετε να διαβάσετε χαρούμενα νέα.  Ο Δίας περνά στον φιλικό για εσάς Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου και είστε από τους πρώτους που θα απολαύσετε τα οφέλη του, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον έρωτα, το παιδί, την επιχειρηματικότητα τα δημιουργικά σας σχέδια. Από την άλλη πλευρά αποχωρεί ο Ουρανός από τον Ταύρο και ηρεμείτε (για την ώρα) από το τσουνάμι αλλαγών πορεία στην καριέρα και στους προσωπικούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινώντας από τα θετικά νέα αυτό το μήνα δέχεστε την επιρροή του Δία που περνά στο ζώδιο του Τοξότη στις 8/11. Μπορείτε να αναμένετε σε μία σημαντική ανανέωση αλλά και χαρά στο σπίτι, στη οικογένεια και στην προσωπική ζωή, σπουδαία όμως θα είναι και η βελτίωση της ψυχολογίας σας.  Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες, συγκρατήστε όμως την βιασύνη αλλά και την υπερβολή σας, καθώς οδεύουμε στις τελευταίες μέρες του μήνα 23 ως 30 Νοεμβρίου,  γιατί εκεί που κάτι φτιάχνει, εκεί άθελά σας μπορεί εσείς οι ίδιοι να το χαλάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικό είναι για εσάς το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Τοξότη (8/11) όπου πραγματικά σας βοηθά να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, τις επαφές σας, συνάμα όμως αξιοποιώντας τα εκφραστικά σας μέσα θα μπορέσετε να βρεθείτε κερδισμένοι. Επικεντρώστε την σκέψη σας σε αυτό που θέλετε να πετύχετε και οι ευκαιρίες θα σας δοθούν.  Μία πρόταση / μία οικονομική συμφωνία ή ακόμα και μία σπουδαία γνωριμία ευνοείται αυτό το μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Επιτέλους σας έχω πιο χαρούμενες προβλέψεις μετά από αρκετούς μήνας. Σημαντικό γεγονός για εσάς είναι ότι ο Ουρανός επανέρχεται στο ζώδιο του Κριού από τις 16/11, έτσι λοιπόν το κύμα αλλαγών στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας αρχίζει να ηρεμεί και σας δίνεται η ευκαιρία να συγκροτήσετε καλύτερα τι θέλετε να κρατήσετε κοντά σας και τι όχι. Από την άλλη πλευρά σας έχω και ένα εξαιρετικό νέο: Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται από τις 8/11 που ο Δίας περνά στο ζώδιο του Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελετή έναρξης ξεκινά και αφορά την μεγαλειώδη είσοδο του Δία στο ζώδιο σας, όπου οι πρώτοι που θα «χειροκροτήσετε» από χαρά είστε εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο Δεκαήμερο.  Ήδη από αυτό το μήνα σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, τις οποίες οφείλεται να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε.  Ο Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο και είστε αρκετά επινοητικοί, εκφραστικοί, έτοιμοι να εφαρμόσετε νέες ιδέες ή και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου, έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την βελτίωση των επαγγελματικών σας.  Έχετε την ανάγκη να κάνετε μία επαναξιολόγηση και να θέσετε προτεραιότητες για να λύσετε υποθέσεις που σας προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα.  Το διάστημα από τις 17-23 Νοεμβρίου με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Τοξότη (επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο) θα υπάρξει ένταση στην καθημερινότητά σας, εξαιτίας παρελθοντικών γεγονότων που θα βγαίνουν στην επιφάνεια. Παράλληλα θα νιώσετε την ανάγκη ότι πρέπει να κλείσετε κάποια κεφάλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο αγαπητέ Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου! Ο Ουρανός περνά στον Κριό αυτό το μήνα, έτσι λοιπόν ηρεμεί (προσωρινά) το κλίμα στο σπίτι και στην οικογένεια.  Ο Δίας περνά στον Τοξότη, δίνοντας σημαντικές ανάσες ανανέωσης και εκπλήρωσης των προσδοκιών σας. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, γίνεστε πιο αγαπητοί και δημοφιλείς στο περιβάλλον σας, κάνετε τα βήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΙΧΘΥΣ

Ο Νοέμβριος σας δίνει μία πρώτη γεύση των μεγάλων ευκαιριών που δέχεστε ως το τέλος της χρονιάς στον τομέα της καριέρα σας. Ο Δίας περνά στον Τοξότη στις 8/11 και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας, ή για την επίτευξη σημαντικών στόχων ζωής. Ωστόσο, ένα διάστημα που θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, περιορίζοντας την τόλμη, ή και την βιασύνη σε υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά, το γάμο είναι η περίοδος 23-30 Νοεμβρίου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Τοξότη επηρεάζοντας το δικό σας δεκάημερο, προκαλώντας ασυμφωνίες / καθυστερήσεις / μπερδέματα σε αυτούς τους τομείς.
 Πηγή: oroskopos.gr
 

Tags ζωδια, Νοεμβριος, μηνας, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6802 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2603 s // Total time: 2.9404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X