Απολαύστε 24ωρη επανόρθωση ενυδάτωσης και προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση


Απολαύστε 24ωρη επανόρθωση ενυδάτωσης και προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση

Το νέο προϊον Dramatically Different Hydrating Jelly της Clinique είναι η πρώτη διάφανη κρέμα περιποίησης.

Από το πρωί ως το βράδυ, η επιδερμίδα μας βομβαρδίζεται από περιβαλλοντικές επιθέσεις που βλάπτουν το προστατευτικό της φράγμα και προκαλούν τη διαρροή πολύτιμης υγρασίας που δημιουργεί μια ανθυγιεινή επιδερμίδα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θαμπή όψη, φραγμένους πόρους, υπερμελάγχρωση , σκούρες κηλίδες, και τελικά, ρυτίδες και φλεγμονή.

Η Clinique παρουσιάζει το Dramatically Different Hydrating Jelly, την πρώτη διάφανη κρέμα περιποίησης, ανάλαφρη, oil-free, σε μορφή υδάτινο-gel για ενυδάτωση, ενίσχυση και προστασία της επιδερμίδας σας καθημερινά χάρη στη μοναδική Τεχνολογία Clean-ShieldΤΜ. Η τεχνολογία αυτή επανορθώνει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας και βοηθάει στο κλείδωμα των ευεργετικών, όπως το νερό ενώ φιλτράρει τα επιβλαβή, όπως η ρύπανση. Χάρη στο σύμπλοκο Σπόρου Ηλίανθου, Εκχύλισμα Κριθαριού, Εκχύλισμα Καρπού Αγγουριού βοηθάει στην επαναφορά της ενυδατικής ασπίδας της επιδερμίδας έτσι ώστε να είναι πιο δυνατή και περισσότερο ανθεκτική στις εξωτερικές επιθέσεις. Κάνει την επιδερμίδα λιγότερο ευάλωτη κατά 87% στις φθορές που οφείλονται στη ρύπανση προσφέροντας έτσι υγιή-καθαρή επιδερμίδα και διάφανη λάμψη.

Το νέο Dramatically Different Hydrating Jelly εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, χαρίζει άμεσα υγρασία και 24 ώρες ανάλαφρης ενυδάτωσης, με την χρήση της Γλυκερίνης και με το Υαλουρονικό Οξύ  που ελκύουν την υγρασία και τη δεσμεύουν στην επιδερμίδα. Περιέχει Φυσιολογικούς Υδατικούς Παράγοντες (NMF), συστατικά που εξισορροπούν την αναλογία νερού και λιπιδίων που υπάρχει φυσιολογικά στην επιδερμίδα. Προσφέρει επανόρθωση ενυδάτωσης με την καθαρότερη και ελαφρότερη υφή - άρα, έντονη ενυδάτωση χωρίς το βάρος μιας πλούσιας κρέμας!

Μέρα με την ημέρα, η κατάσταση της επιδερμίδας βελτιώνεται για να αποκαλύψει όλα τα σημάδια μιας υγιούς επιδερμίδας με νέα, καθαρή λάμψη. Η επιδερμίδα αφήνεται ενυδατωμένη, καθαρή, φρέσκια και λεία. Απορροφάται γρήγορα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάτω από το μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό καθημερινά πρωί και βράδυ!

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας!

Διαθέσιμο σε συσκευασία των 125ml.

Χωρίς parabens. Χωρίς φθαλικές ενώσεις. Χωρίς άρωμα. Μόνο χαρούμενη επιδερμίδα.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3769 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3900 s // Total time: 2.7669 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X