Σοφιστικέ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών από τον οίκο Chanel


Σοφιστικέ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών από τον οίκο Chanel

Τα χρώματα της νέας Eyes Collection παίζουν με αντιθέτες υφές και εντάσεις.

Για την Eyes Collection 2018, η Lucia Pica, Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, αντλεί έμπνευση από τη μαγεία που αποπνέει η νύχτα, αδιαμφισβήτητο σύμβολο της απόλυτης ελευθερίας. Είναι ένας μοναδικός κόσμος που δημιουργείται, όταν ο ήλιος δύσει. Μια νέα σελίδα γράφεται όσον αφορά στο χρόνο, το χώρο τα συναισθήματα αλλά και το φως. Ένας κόσμος που χαρακτηρίζεται από τεχνητά φώτα νέον, που μετατρέπουν τις σκιές σε φως και το φως σε σκιές. Ένας κόσμος, στον οποίο τα χρώματα κρύβονται πίσω από ένα βέλος μυστηρίου ή στην αντίθετη περίπτωση αποκαλύπτουν όλη τους την ένταση. Σε απόλυτη αρμονία με τον χωρίς υπόσταση, θεαματικό αυτό χωροχρόνο, τα χρώματα της συλλογής παίζουν με αντίθετες υφές και εντάσεις καθώς και το με ό,τι προέρχεται από αυτές τις παραλλαγές. Η αλληλεπίδραση των χρωμάτων μπορεί να δώσει από το πιο φυσικό ως το πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών.

STYLO OMBRE ET CONTOUR
Η Chanel παρουσιάζει το πρώτο στυλό σκιάς ματιών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως και να εφαρμοστεί με μόνο μία κίνηση. Η μύτη του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μολύβι ή liner για να δημιουργήσει λεπτή ή χοντρή γραμμή αναδεικνύοντας το περίγραμμα των ματιών και να δώσει ένταση και διάρκεια στο χρώμα σε ένα μοντέρνο eye MakeUp look.

Η κρεμώδης υφή του χρωματίζει και αναδεικνύει το βάθος του χρώματος στο σταθερό βλέφαρο και το κάνει εύκολο στην εφαρμογή αν το επιλέξετε σαν liner. Στο κινητό βλέφαρο εφαρμόζεται σαν σκιά ματιών προσδίδοντας μια έκρηξη χρώματος!

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
02 - Bleu Nuit: Μπλε–πράσινο που μαγνητίζει.
04 - Electric Brown: Βαθύ καφέ με χάλκινες λάμψεις.
06 - Nude Éclat: Ουδέτερο ροζ-περλέ.
08 - Rouge Noir: Έντονο μαύρο μπορντό.

LES 4 OMBRES
Η Lucia Pica παρουσιάζει επίσης δύο νέες Les 4 Ombres παλέτες σκιών για το τέλειο εφέ layering.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
304 - Mystère et Intensité:Από αριστερά προς δεξιά: Χάλκινο-καφέ με λάμψεις χρυσού, ροδακινί-ροζ, βαθύ ματ μαύρο και έντονο κόκκινο-βιολετί.
306 - Splendeur et Audace: Από αριστερά προς δεξιά: Πορτοκαλί με χάλκινες λάμψεις, ζωηρό σμαραγδί-πράσινο, βαθύ ματ μαύρο και παγωνί-μπλε.

OMBRE PREMIÈRE
Σε κρεμώδης υφή ή σε υφή πούδρας, ματ ή σατινέ… Κάθε εκδοχή σε αυτή τη συλλογή αιχμαλωτίζει τις πιο συναρπαστικές σκιές και το φως της νύχτας που ξαφνικά εκρήγνυται από αυτές.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Σε υφή πούδρας
44 - Bleu Sélène: Μεταλλιζέ γκρι-μπλε
46 - High-Profile: Ivory-μπεζ

Σε κρεμώδη υφή
836 - Vert Métal: Χρυσό ιριδίζον-χακί πράσινο
838 - Ultra Fresh: Φωτεινό ροδακινί

LA BASE OMBRES À PAUPIÈRES
Η Chanel δίνει ζωή σε μια βάση σκιάς που με την εφαρμογή της εξομαλύνει και λειαίνει το βλέφαρο και ενισχύει το αποτέλεσμα μακιγιάζ, το οποίο διαρκεί μέχρι το βράδυ. Η ελαφριά gel υφή της περιέχει νερό από αραβόσιτο και γλυκερίνη.

Άψογο αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται με άνεση είναι σχεδόν αόρατη. Γεμίζει τις ρυτίδες με μόρια πούδρας που περιέχει και αφήνει βελούδινο εφέ. Περιέχει πτητικά έλαια τα οποία με την επαφή τους γίνονται ένα με το βλέφαρο, αφήνοντας ένα φιλμ σταθερότητας στην επιφάνειά του.

Το ελαστομερές που επίσης περιέχει η φόρμουλά της μετατρέπει τις πουδρέ σκιές ματιών σε ένα ομοιόμορφο χρωματιστό πέπλο, ενώ η πούδρα στη σύσταση της εμποδίζει τις κρεμώδεις σκιές ματιών από το να τρέξουν, προσδίδοντας διάρκεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στο μακιγιάζ των ματιών. Τα χρώματα των σκιών παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι τη στιγμή του ντεμακιγιάζ.

Tags chanel eyes collection 2018, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0536 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3408 s // Total time: 2.3944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X