H νέα καμπάνια του αρώματος Boss The Scent


H νέα καμπάνια του αρώματος Boss The Scent

Η νέα καμπάνια του αρώματος Boss The Scent, πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνιστές τον διάσημο ηθοποιό Jamie Dornan και το διεθνούς φήμης μοντέλο, Brigit Kos.

Ο οίκος BOSS Parfums αποκαλύπτει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της αποπλάνησης: η νέα καμπάνια του αρώματος Boss The Scent εξερευνά τους πειρασμούς στην ψηφιακή εποχή και την υπερβατική δύναμη του αρώματος.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ

Το 2015 ο οίκος Boss Parfums, για πρώτη φορά έφερε στην επιφάνεια τον όρο «αποπλάνηση», συστήνοντας μας το άρωμα Boss The Scent. Στην πραγματική της μορφή, η αποπλάνηση είναι μια αμφίδρομη συνάντηση. Ένα ταξίδι που ξεκινά με την απλή ιδέα της ανθρώπινης επαφής και εμπεριέχει την ένταση και την επιρροή του αρώματος που πυροδοτεί την αμοιβαία έλξη. Συνεχίζοντας λοιπόν την ιστορία αυτή, η νέα καμπάνια του οίκου Boss Parfums αποτυπώνει την υπερβατική δύναμη του αρώματος Boss The Scent, ξεπερνώντας σύνορα και αναζωπυρώνοντας τη βαθιά επιθυμία σύνδεσης με τον πραγματικό κόσμο.

Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η νέα καμπάνια του αρώματος Boss The Scent, πραγματοποιήθηκε με πρωταγωνιστές τον διάσημο ηθοποιό Jamie Dornan και το διεθνούς φήμης μοντέλο, Brigit Kos. Σε μια ταινία από τον σκηνοθέτη Drake Doremus, το ζευγάρι απαθανατίζεται να βιώνει μια έντονη αισθησιακή εμπειρία. Mε έναυσμα την αισθησιακή δύναμη του αρώματος Boss The Scent, ξεκινούν την ανακάλυψη φορώντας μάσκες VR.

Παρόλο που υπάρχει αυτό το εμπόδιο ανάμεσα τους, εκείνοι συνδέονται. Η φυσική έλξη ανάμεσα τους φαίνεται να μεγαλώνει. Η μετάβαση από τον έναν κόσμο στον άλλον μετριάζεται, καθώς το άρωμα Boss The Scent λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στον εικονικό και πραγματικό κόσμο.

Καθώς οι αισθήσεις τους αναμειγνύονται, οι ίδιοι έρχονται πιο κοντά, ανακαλύπτοντας πως πρέπει να αποσυνδεθούν από τις εικονική πραγματικότητα για να συνδεθούν με την πραγματική.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, έχει ως κυρίαρχο στόχο να παρακινήσει τους καταναλωτές να απενεργοποιήσουν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές και να προσπαθήσουν να επανασυνδεθούν με όλες τους τις φυσικές αισθήσεις. Να συνδυάσουν το εικονικό με το πραγματικό ταξίδι τους στον πειρασμό, με σκοπό τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών.

ΔΥΟ ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Δύο αισθησιακές προσθήκες στα ήδη υπάρχοντα αρώματα της σειράς, τα αρώματα Boss The Scent Private Accord For Him and For Her, δημιουργήθηκαν με βάση το σαγηνευτικό αιθέριο έλαιο Cocoa Absolute.

Ενισχύοντας το υψηλής ποιότητας μυστηριώδες έλαιο Cocoa Absolute, ο αρωματοποιός Bruno Jovanovic εμπλούτισε το νέο Boss The Scent Private Accord For Him, προσθέτοντας άρωμα μόκας. Σε συνδυασμό με μεθυστικές νότες από Ginger και από τους καρπούς του εξωτικού φρούτου Maninka, οι αισθήσεις είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε πειρασμό. Το άρωμα, με μια απόχρωση που θυμίζει κεχριμπάρι, βρίσκεται σε γυάλινη συσκευασία με καφέ μεταλλικό καπάκι.

Δημιουργημένο από την αρωματοποιό Louise Turner, το άρωμα Boss The Scent Private Accord For Her, εμπεριέχει νότες από γλυκό μανταρίνι κα άνθη οσμανθού με σκοπό να εμπλουτίσει την ακαταμάχητη γοητεία του αιθέριου ελαίου Cocoa Absolute και το σαγηνευτικού καρπού Tonka. Η απόχρωση του αρώματος θυμίζει κεχριμπάρι σε μια γυάλινη ξεχωριστή συσκευασία.
 

Tags BOSS THE SCENT, perfume, beauty, αρωμα, Ομορφια, Boss The Scent Private Accord For Him and For Her


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6463 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2740 s // Total time: 3.9202 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X