Πρόγραμμα αποτοξίνωσης 24ωρη περιποίηση για τη ζωή στην πόλη


Πρόγραμμα αποτοξίνωσης 24ωρη περιποίηση για τη ζωή στην πόλη

Η Biotherm παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που προστατεύει την επιδερμίδα και την επανορθώνει στη διάρκεια της νύχτας.

Το 2017,η Biotherm δημιούργησε νέες προοπτικές για τις γυναίκες που ζουν στην πόλη παρουσιάζοντας τη Skin Oxygen, την πρώτη σειρά περιποίησης για αποτοξίνωση που αντιμετωπίζει προβλήματα επιδερμίδας σχετιζόμενα με τη ζωή στην πόλη.

Σήμερα, υπόσχεται ακόμα περισσότερα: το 2018, η Biotherm παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που αξιοποιεί τη φυσική αποτοξινωτική δύναμη του εκχυλίσματος φύκους Chlorella, για να προστατεύει την επιδερμίδα και να την επανορθώνει στη διάρκεια της νύχτας, την Skin Oxygen Restoring Overnight Care.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ 24ΩΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η ζωή στην πόλη μπορεί να προκαλεί άγχος. Όμως αυτό δε χρειάζεται να αποτυπώνεται στο πρόσωπό σας. Η νέα σειρά Skin Oxygen προστατεύει την επιδερμίδα σας από τις επιθέσεις της αστικής ρύπανσης-τόσο την ημέρα, όσο και τη νύχτα.

1ο ΒΗΜΑ - ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ:

Απελευθερώστε την επιδερμίδα σας από τις τοξίνες της πόλης χρησιμοποιώντας το Skin Oxygen Depolluting Cleanser για αποτελεσματικό καθαρισμό. Συνεχίστε με μια δόση της ανάλαφρης σαν νερό Skin Oxygen Oxygenating Lotion για βελτίωση, φωτεινότητα και έλεγχο της παραγωγής σμήγματος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Skin Oxygen Depolluting Cleanser

Skin Oxygen Oxygenating Lotion

2 φορές την εβδομάδα: Για να απελευθερώσετε την επιδερμίδα σας από τους ρύπους της πόλης, εφαρμόστε τη μάσκα με ορυκτή άργιλο Skin Oxygen Wonder Mud.

Skin Oxygen Wonder Mud

2ο ΒΗΜΑ - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ:

Για ένα πρόγραμμα ημέρας που δημιουργεί μια προστατευτική ασπίδα 360 μοιρών ενάντια στο στρες της ζωής στην πόλη: Χρησιμοποιήστε τη δροσιστική υφή gel του Skin Oxygen Cooling Gel για καθαρή, αγνή ενυδάτωση.

Skin Oxygen Cooling Gel​​​​​​​

Για μια νυχτερινή τελετουργία που κάνει υπερωρίες ενάντια στις επιθέσεις της ζωής στην πόλη, θέτοντας την επιδερμίδα σας στη βέλτιστη λειτουργία επανόρθωσης: Εφαρμόστε την εκπληκτική υφή της νέας Skin Oxygen Restoring Overnight Care με τις ειδικές πέρλες που λιώνουν όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, για να καταπολεμούν τη φθορά της ζωής στην πόλη που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, και να προσφέρουν νυχτερινή αποτοξίνωση.

Skin Oxygen Restoring Overnight Care

Tags biotherm, Biotherm Skin Oxygen, face, beauty, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0667 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2166 s // Total time: 2.2834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X