12 βήματα για ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο γάμο


12 βήματα για ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο γάμο

Αν έχετε προγραμματίσει τον γάμο σας τις μέρες των Χριστουγέννων δείτε αναλυτικά τι πρέπει να προσέξετε…

Οι χριστουγεννιάτικοι γάμοι είναι μία διπλή γιορτή που ποτέ δεν απογοητεύει! Μέσα στο οικογενειακό εορταστικό κλίμα, συγγενείς και φίλοι μαζεύονται να γιορτάσουν κάτι ακόμη... το γάμο δύο αγαπημένων τους ανθρώπων. Αν, λοιπόν, έχετε επιλέξει να παντρευτείτε την περίοδο των Χριστουγέννων, μην τους απογοητεύσετε, κάντε το γάμο σας να μοιάζει με ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο event!

Η ομάδα Yes I Do Team προτείνει 12 βήματα για να μην παρασυρθείτε από το εορταστικό κλίμα και φορτώσετε υπερβολικά το γάμο σας με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο! Ενσωματώστε στο γάμο σας μόνο στοιχεία της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που σας αρέσουν και που φέρνουν ένα κομψό αποτέλεσμα. Πείτε ναι σε κουκουνάρια, πευκοβελόνες, γκι και χειμωνιάτικα μούρα, και μείνετε μακριά από Αγιο-Βασίληδες, ξωτικά και ταράνδους!

1. Η χρωματική παλέτα του Χριστουγεννιάτικου γάμου έχει κυρίως εντυπωσιακό κόκκινο, ζεστό μπορντό, βαθύ πράσινο και διακριτικό χρυσό... χρώματα ζεστά και γιορτινά!

2. Τα προσκλητήρια έχουν κόκκινες και πράσινες πινελιές και στολίζονται με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, στεφάνια και μπάλες.

3. Το νυφικό είναι λιτό και λευκό με διακριτικές χειμωνιάτικες προσθήκες όπως ένα δαντελένιο ζακετάκι, μία αέρινη κάπα ή μία faux λευκή γούνα ριγμένη στους ώμους.

4. Τα μαλλιά της νύφης στολίζονται με όμορφα χειμωνιάτικα στεφάνια με πευκοβελόνες και γκι ή πλέκονται περίτεχνα με βελούδινες κορδέλες! 

5. Η ανθοδέσμη εμπλουτίζεται με κουκουνάρια, κλαριά από πεύκο, βελανίδια, βαμβάκι, μούρα και γκι.

6. Ο γαμπρός φορά μπουτονιέρα φτιαγμένη από τα ίδια χειμωνιάτικα "υλικά", όπως και η ανθοδέσμη.

7. Η διακόσμηση περιλαμβάνει μούρα, τριαντάφυλλα, κλαδιά πεύκου και κουκουνάρια και εμπλουτίζεται με διακριτικές καμπάνες, χριστουγεννιάτικες μπάλες, γλειφιτζούρια, gingerbread cookies και πολλά κεριά!

8. Οι placement καρτούλες είναι φτιαγμένες και αυτές από κλαδιά πεύκων!

9. Welcome drinks and treats! Το welcome drink είναι μία ζεστή και νόστιμη σοκολάτα σερβιρισμένη με μικρά marshmallows, χριστουγεννιάτικα μπισκότα, φρέσκα cupcakes και candy canes... ό,τι καλύτερο για να ζεσταθούν οι καλεσμένοι!

10. Η τούρτα είναι red velvet cake! Απ' έξω λευκή με κόκκινες λεπτομέρειες από μούρα και γκι, και μέσα κόκκινες στρώσεις υπέροχου κέικ!

11. Σαν wedding favor επιλέξτε ανάμεσα από κομψά χριστουγεννιάτικα στολίδια και νόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

12. Και φυσικά μην ξεχάσετε να βγάλετε μία φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Tags Christmas wedding, wedding, Γαμος, χριστουγεννα, γαμος χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2413 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5492 s // Total time: 2.7906 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X