Κατερίνα Λάσπα-Νεκτάριος Νικολόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους


Κατερίνα Λάσπα-Νεκτάριος Νικολόπουλος: Βάφτισαν την κόρη τους

Ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν η νονά;

Τη δεύτερη κορούλα τους βάφτισαν η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Γοργοεπηκόου και Αγίου Ελευθερίου στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε δηλώσεις των γονιών αλλά και αποκλειστικά πλάνα από το μυστήριο.
"Το όνομα που της δώσαμε είναι Ανδιανή, θα τη φωνάζουμε Άντρια για συντομία, λίγο μεγαλύτερη ένταση στη φωνή γιατί είναι έντονη από μόνη της. Για μας είναι μεγάλη ευλογία το ότι ζούνε οι γονείς μας, το ότι είναι παρόντες γιατί είναι και μεγάλη άνθρωποι πια…. Πολύ χαλαρά, πολύ ευλογημένα δώσαμε όλοι με τον τρόπο μας την ευχή μας στην Ανδριανή για καλή ζωή, δύναμη, φως, να είναι δυνατή μέσα της και έξω της. Εμείς θα είμαστε δίπλα της για πάντα ακόμα και όταν σταματήσουμε να υπάρχουμε" δήλωσε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Λάσπα για τη 15 μηνών κορούλα της.
"Συγκίνηση έχουμε, μεγάλη χαρά. Εύχομαι τα καλύτερα στο παιδί μου, να κάνει πολλά ταξίδια, να γυρίσει όλο τον κόσμο. Να έχει υγεία και να είναι χαρούμενη", πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Ακόμα μια έκπληξη ήταν η νονά της μικρής Αριάδνης η οποία ήταν η Θέλξη. Τη γνωστή τραγουδίστρια έχουμε να τη δούμε πολύ καιρό και όπως ανέφερε έχει επιλέξει να αποσυρθεί από το χώρο γιατί θέλει να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όσο για την άγνωστη σχέση της Θέλξης με το ζευγάρι… όπως εξήγησε η τραγουδίστρια οι δυο άντρες είναι συνέταιροι σε γνωστό μαγαζί στο Ψυχικό.
Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος έχουν ακόμα μια κόρη την 7,5 ετών Σάρα.

Δείτε τις δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού στο πιο κάτω βίντεο από το peoplegreece.com 

Tags Κατερίνα Λάσπα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, νονα, βαφτιση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5460 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4545 s // Total time: 3.0005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X