Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει για την πρόταση γάμου από το Γιάννη Τσιμιτσέλη


Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει για την πρόταση γάμου από το Γιάννη Τσιμιτσέλη

Είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η ηθοποιός; 

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στις κάμερες μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Χτυποκάρδια στο θρανίο” που πρωταγωνιστεί υποδυόμενη το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη.
Τι θα θυσίαζε η ηθοποιός για έναν έρωτα; “Δε θα ήθελα να κάνω θυσία προκειμένου να είμαι κάποιον. Πρέπει να θυσιάσω κάτι;”, απάντησε η ηθοποιός.
Όσο για το αν θα άφηνε τη δουλειά της για να αφοσιωθεί στην οικογένεια, η Κατερίνα δε νιώθει ακόμα έτοιμη για γάμο και παιδιά παρόλα αυτά αυτή την… υποχώρηση δε τη θεωρεί θυσία. “Αυτό δεν είναι θυσία. Αυτό είναι επιλογή, απόφαση, και ευλογία βασικά”, εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία που "τράβηξε" της αγαπημένη του και η αντίδραση της

Πάντως η Κατερίνα έχει φορέσει πολλά νυφικά αφού τουλάχιστον τηλεοπτικά παντρεύεται συχνά. “Δε νιώθω έτοιμη. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Παντρεύομαι επαγγελματικώς”, πρόσθεσε.
Η Κατερίνα Γερονικολού είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πλέον μιλάει για αυτή τη σχέση. “Νιώθεις κάτι σαν έρωτα όταν πας να μιλήσεις με τον άλλο και νιώθεις κάτι στην καρδιά και λες “Παναγία μου τώρα γιατί έχω άγχος”” και εξηγεί πως νιώθει ακόμα το ίδιο συναίσθημα αφού με τον ηθοποιό είναι λίγο καιρό.

Δείτε το απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο από το peoplegreece.com:

Tags Κατερίνα Γερονικολού, γιαννης τσιμιτσελης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5808 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2231 s // Total time: 2.8039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X