Ανακάλυψε το νέο ορό της Guerlain που προσφέρει ανανέωση και επανόρθωση της επιδερμίδας


Ανακάλυψε το νέο ορό της Guerlain που προσφέρει ανανέωση και επανόρθωση της επιδερμίδας

Ένα προϊόν το οποίο δημιουργήθηκε από την επιστήμη και την μέλισσα. 

Στο μακρινό και απόμερο νησί Ouessantκοντά στις βορειοδυτικές ακτές της Γαλλίας, η Μαύρη Μέλισσα συγκεντρώνει νέκταρ από τη μοναδική άγρια χλωρίδα. Είναι η πηγή ενός μελιού με εξαιρετικές ιδιότητες αναγέννησης, που επιλέχθηκε από τους ερευνητές του Guerlain Research.

Από τη μία, η συνταγή της απολεπιστικής φόρμουλας του εμπνέεται από δερματολογικά πρωτόκολλα. Η σταδιακή διάχυσή του προσφέρει ένα συνδυασμό από AHA (οξέα φρούτων) που διπλασιάζει το ρυθμό της ανανέωσης του δέρματος, ενώ παραμένει απαλό στην επιδερμίδα.

Από την άλλη, η φόρμουλα lifting έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει έναν βασικό παίκτη στην επιδιόρθωση του δέρματος. Τα περιγράμματα του προσώπου επαναπροσδιορίζονται και αναπροσαρμόζονται καθημερινά. Αποκλειστική για τον οίκο Guerlain, η φόρμουλα επανόρθωσης περιέχει ένα εξαιρετικό βασιλικό τζελ.

Αποτέλεσμα; Ο οίκος Guerlain δημιούργησε ένα μοναδικό ορό ανανέωσης και επανόρθωσης, τον Abeille Royale Double R. Εφαρμόζοντας το καθημερινά στην επιδερμίδα σου θα δεις άμεσα αποτελέσματα σε μόλις επτά ημέρες. Είναι κατάλληλο για την απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος, τις ρυτίδες, την θαμπή επιδερμίδα, τις ατέλειες και τους πόρους.

Tags Abeille Royale Double R, Guerlain, beauty, face, προσωπο, Ομορφια, ΟΡΟΣ, Serum


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2365 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2185 s // Total time: 2.4550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X