Fashion show: Beauty has no age or size boundaries 


Fashion show: Beauty has no age or size boundaries 

Στις 31 Οκτωβρίου στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στις 18.00.

Στις 31 Οκτωβρίου διοργανώνεται fashion show από τον Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Λευκωσίας - BPW Nicosia. 

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στην Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού για την ανέγερση στέγης για παιδιά και εφήβους με ειδικές ανάγκες. Η Θέκλα Καλλικά έχει κερδίσει το βραβείο «Madame Figaro» στην κατηγορία ΟΠΑΠ.

Ο μεγαλύτερος χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΑΗΚ η οποία μας παραχωρεί το χώρο της στα κεντρικά της γραφεία στην οδό Αμφιπολεως (πάροδο της Λεωφόρου Αθαλάσσας), Στρόβολος. 

Συνδιοργανωτές είναι η Boutique Modellina, Camel Active (ανδρικά), Costas Theodorou bags, Alba shoes, Babor cosmetics, Trendy Hair Salons.

Τα μοντέλα που θα λάβουν μέρος στη επίδειξη δεν είναι επαγγελματίες μανεκέν. Προέρχονται από διάφορα επαγγέλματα, από το επάγγελμα του γιατρού, οδοντίατρου, ελεγκτή, ζωγράφου, τραπεζικού υπαλλήλου, ανώτερα διευθυντικά στελέχη στον ταξιδιωτικό τομέα, καθηγήτριες, χειριστή προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρηματίες στον ιδιωτικό τομέα και μαθήτριες. Όλες προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν σ´ αυτήν την φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση δίνοντας δυναμικά το μήνυμα ότι η ομορφιά δεν έχει όρια ηλικίας ή μεγέθους. Αυτό το μήνυμα δίνεται και στην καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών Babor.

Tags Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΓΕΕ) Λευκωσίας - BPW Nicosia, Επίδειξη μόδα, fashion show, Going out, OUT OUT, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5393 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2869 s // Total time: 2.8262 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X