Τζένη Μπαλατσινού: Το ξέσπασμα της σε τηλεοπτικό πρόσωπο για όλα όσα είπε για τη νέα της σχέση


Τζένη Μπαλατσινού: Το ξέσπασμα της σε τηλεοπτικό πρόσωπο για όλα όσα είπε για τη νέα της σχέση

Άρχισε άγρια κόντρα μεταξύ τους…

Στην χθεσινή εκπομπή "Πρωινό" και δια στόματος Δημήτρη Ουγγαρέζου έγινε γνωστή η νέα σχέση της Τζένης Μπαλατσινού. Συγκεκριμένα, παρουσίασαν μια φωτογραφία και το παρασκήνιο αυτής. Η ίδια λοιπόν εθεάθη στη μηχανή ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο απόλαυσαν μαζί το δείπνο τους το βράδυ της Κυριακής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχαν διασκεδάσει σε γνωστό μπαρ.

"Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Τζένη Μπαλατσινού ξέσπασε εναντίο του μέσα από το instagram και όπως φαίνεται άρχισε νέα κόντρα μεταξύ τους...

Χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: "Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το "έγκριτο" ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ… Είναι θλιβερό, Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου". Την ανάρτηση της συνόδευσε με hashtag "καρφί"! "Get a life!" του έγραψε!

Tags τζενη μπαλατσινου, δημήτρης ουγγαρέζος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8537 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4123 s // Total time: 3.2660 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X