20 ερωτήσεις για να ξεκινήσεις μια συζήτηση στο πρώτο ραντεβού


20 ερωτήσεις για να ξεκινήσεις μια συζήτηση στο πρώτο ραντεβού

Μάθετε πώς θα ανοίξεις θέμα συζήτησης στο πρώτο ραντεβού.

Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα αγχωτικό. Ειδικά στις περιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε καθόλου τον άλλο και θέλουμε να τα μάθουμε όλα, αλλά παράλληλα δεν ξέρουμε πως να το χειριστούμε, μπορεί όταν γυρίσουμε σπίτι μας να καθόμαστε και να σκεφτόμαστε όλα εκείνα που θέλαμε να πούμε και τελικά δεν καταφέραμε.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η συζήτηση κυλά πολύ φυσικά και το άγχος φεύγει στα πέντε πρώτα λεπτά, αλλά είναι και εκείνα τα άτομα που μπορεί να είναι πιο κλειστοί και να μην καταφέρουμε να μάθουμε τίποτα για αυτούς από το πρώτο ραντεβού και φυσικά να μην ξέρουμε αν θέλουμε να τους ξανασυναντήσουμε.

Για να αποφύγετε όλες αυτές τις παγίδες, αλλά και να είστε απολύτως έτοιμη για το πρώτο ραντεβού ανεξάρτητα με το πως είναι αυτός που έχεις απέναντι σου διαβάστε τις ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε, χωρίς αδιάκριτο ύφος φυσικά και μάθετε ό,τι είναι σημαντικό για σένα.

Αρχικές ερωτήσεις γνωριμίας

1.Τι δουλειά κάνεις; Με τι ασχολείσαι; Από εκεί ξεκινά μια μεγάλη συζήτηση για το πόσο καιρό εργάζεται εκεί που είναι και αν του αρέσει αυτό που κάνει ή θέλει να αλλάξει καριέρα ή και τρόπο ζωής γενικότερα.

2.Από που είσαι; Μπορεί να κατάγεται από άλλο μέρος, από αυτό που ζει ή ακόμα και να έχει μεγαλώσει αλλού. Είναι ωραίο να ξέρεις τις ρίζες του άλλου.

3.Τι σπούδασες; Τι άλλες σπουδές και σεμινάρια έχεις κάνει; Μέσα από αυτό θα μάθεις τα ενδιαφέρονται του συνομιλητή σου και αν κυνηγά αυτό που του αρέσει.

Σε ένα ραντεβού, όπου όλα κυλούν ομαλά το λογικό είναι ο άντρας που έχεις βγει μαζί του να σε ρωτήσει τα ίδια και για εσένα και έτσι να έχετε την ευκαιρία να πείτε και οι δύο κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντα σας. Μετά μπορείς να προχωρήσεις σε άλλες ερωτήσεις βαθύτερες, αφού θα έχετε χαλαρώσει και οι δύο.

Βαθύτερες ερωτήσεις για να τον μάθεις καλύτερα

4.Τι σου αρέσει να κάνεις όταν δεν είσαι στη δουλειά; Μαθαίνεις για τα ενδιαφέροντά του και συζητάτε πάνω σε αυτά.

5.Τι είδους μουσική ακούς; / Τι ταινίες βλέπεις; Μ’ αυτές τις ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα.

6.Πού έχεις ταξιδέψει; Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση και μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κοινές ταξιδιωτικές εμπειρίες ή ότι θα θέλατε να πάτε στα ίδια μέρη και σίγουρα θα αποκτήσει ενδιαφέρον η συζήτηση.

7.Έχεις διαβάσει πρόσφατα κανένα καλό βιβλίο; Αυτή την ερώτηση μπορείς να την κάνεις μόνο αν σου αρέσουν και εσένα τα βιβλία, αλλιώς καλό θα ήταν να μπεις σε μονοπάτια που δεν ξέρεις.

Πιο προσωπικές ερωτήσεις

8.Σου αρέσουν τα κατοικίδια;

9.Ποιο είναι το φαγητό που δεν θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτό; Το να συζητάς για φαγητό έχει πολύ ενδιαφέρον και φυσικά σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε και χιούμορ. Επίσης είναι μια πολύ χρήσιμη ερώτηση για ένα επόμενο ραντεβού.

10.Τι θα έκανες αν κέρδιζες το τζόκερ; Επίσης μια ερώτηση που έχει πολύ πλάκα, αλλά μπορείς να μάθεις και πολλά για τον χαρακτήρα του ανθρώπου που σ’ ενδιαφέρει.

11.Ποιο είναι το πιο τρομακτικό/αστείο πράγμα που σου έχει συμβεί;

12.Έχεις αδέρφια; Μένεις με την οικογένειά σου; Πώς σου φαίνεται αυτό; Είναι καλό να γνωρίζεις τις σχέσεις που έχει με την οικογένειά του, χωρίς να μπεις φυσικά σε πολύ προσωπικά θέματα.

13.Ποια θα ήταν η σούπερ δύναμη που θα ήθελες να έχεις; Μια αστεία ερώτηση που σας κάνει να χαλαρώσετε και την φαντασία να δουλέψει.

14.Με ποια διάσημη θα ήθελες να είσαι; Αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί να ξεκινήσει το φλερτ, χωρίς να γίνει φανερό.

15.Προτιμάς να βγαίνεις έξω τα βράδια ή να τα περνάς στο σπίτι;

Αν είσαι ενθουσιασμένη και θέλεις να βγείτε και δεύτερο ραντεβού

16.Θέλεις να συνεχίσουμε κάπου αλλού; Αν είστε για φαγητό, μπορείς να προτείνεις να συνεχίσετε για ένα ποτό. Δεν είναι κακό να το προτείνεις εσύ, παρόλο που είσαι γυναίκα. Ή μπορείς να τον ρωτήσεις απλά αν έχει όρεξη για συνέχεια και να αφήσεις επάνω του το που θα είναι αυτό.

17.Τι έχεις σκοπό να κάνεις το σαββατοκύριακο; Χωρίς να το λες ανοιχτά, παραδέχεσαι ότι είσαι έτοιμη για δεύτερο ραντεβού.

18.Έχεις πολλές δουλειές για την επόμενη εβδομάδα;

Για τις τολμηρές

19.Θέλεις να πάμε αύριο για καφέ;

20.Θα ήθελες να έρθεις στο σπίτι μου;

Tags ραντεβου, πρώτο ραντεβού, σχεσεις, υγεια, health, ζευγαρι, σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7047 s (250 Queries.) // Parse time: 0.9385 s // Total time: 3.6432 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X