Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους!


Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους!

Μίλησε για πρώτη φορά μετά από καιρό!

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ετοιμάζεται μάλιστα για την τηλεοπτική της πρεμιέρα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “People” και μίλησε μεταξύ άλλων και για το περιστατικό που συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη και τη σχέση που έχουν οι δυο τους σήμερα. 

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφία με το σύντροφό της μόλις ένα μήνα μετά τη σχέση τους!

“Εγώ πάντα την εκτιμώ και τη θαυμάζω. Αλλά δεν έχει τύχει να συναντηθούμε. Αν όμως την έβλεπα θα ήμουν πολύ εγκάρδια απέναντί της”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Να θυμίσουμε ότι οι δύο παρουσιάστριες είχαν ψυχρανθεί μετά από ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αφορούσε στη φημολογούμενη αγορά του σπιτιού του Πέτρου Κωστόπουλου από την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που η ίδια διέψευσε on air μέσα από την εκπομπή της. 
 

Tags κατερινα καινουργιου, ελενη μενεγακη, κοντρα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4728 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3005 s // Total time: 2.7733 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X