Το νέο άρωμα του οίκου Gucci έχει πλούσιο άρωμα λουλουδιών


Το νέο άρωμα του οίκου Gucci έχει πλούσιο άρωμα λουλουδιών

Το Gucci Bloom Nettare di Fiori, εμπεριέχει λουλούδια στην πληρότητα της ανθοφορίας τους.

Το σκηνικό της ιστορίας του Gucci Bloom, ένας κήπος με άφθονα φυτά και λουλούδια, που η διαφορετικότητα και η ομορφιά τους αντιπροσωπεύουν μια σύγχρονη γυναίκα. Το πρώτο γυναικείο άρωμα για τον οίκο Gucci από τον Alessandro Michele, Bloom Eau de Parfum αποτελεί την επιτομή της αυθεντικότητας και της αισιοδοξίας. Η αφήγηση συνεχίζεται με το Bloom Acqua Di Fiori που τιμά την χαρά και την ενέργεια της νιότης και ολοκληρώνεται με το Nettare di Fiori που απεικονίζει μια έντονη και μυστήρια φιληδονία.

Το Gucci Bloom Nettare di Fiori, εμπεριέχει λουλούδια στην πληρότητα της ανθοφορίας τους, εκπέμποντας το ισχυρότερο άρωμα τους και γοητεία τους. Το αυθεντικό άρωμα Gucci Bloom αναμειγνύεται σε μια λουλουδένια Chypre εκδοχή, μέσα από τη δημιουργική συνεργασία με τον Alberto Morillas. Οι θηλυκές νότες άνθους τριαντάφυλλου και οσμανθού εντείνονται σε αυθεντική οσφρητική δομή με γιασεμί, Rangoon creeper και κρίνου Tuberose στην καρδιά του αρώματος. Φυσικά λουλουδάτο, το άρωμα αποπνέει μια βαθύτερη αίσθηση θηλυκότητας στην ξυλώδη αισθησιακή ανάμειξή του με ginger και τριαντάφυλλο στις νότες κορυφής και ένα απαλό αινιγματικό τελείωμα στις νότες βάσης με πατσουλί, μόσχο και οσμανθό.

Σε μια ονειρική στιγμή που φωτογραφήθηκε από τον Glen Lunchford, οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας Dakota Johnson, Hari Nef και Petra Collins απολαμβάνουν το τσάι τους σε ένα διαμέρισμα. Γύρω τους η φύση οργιάζει. Υπερβολικά μεγάλα φυτά και λουλούδια περιβάλλουν τον χώρο, μετατρέποντάς τον σε ένα δωμάτιο που είναι ταυτόχρονα οικείο και σουρεαλιστικό, με σκηνές που φαίνεται να μετακινούνται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

Tags Gucci, Bloom Nettare di Fiori, Gucci Bloom Nettare di Fiori, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6767 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5738 s // Total time: 3.2505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X