Ήβη Αδάμου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πως έχασε αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης 


Ήβη Αδάμου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πως έχασε αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης 

Σε ποιον μοιάζει η μικρή και πως περνά το χρόνο της μαζί της

Σε νυχτερινή έξοδό της πέτυχε η κάμερα ελληνικής εκπομπής την Ήβη Αδάμου, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση της κορούλας της. Η ίδια μίλησε στο δημοσιογράφο της εκπομπής και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μπέμπα της.

“Είμαι καλά, είμαι πιο καλά από ποτέ… Δεν αφήνω το παιδί μου σε παππού και γιαγιά γιατί στην Αθήνα θα είμαι αρκετό καιρό, όταν έχουμε χρόνο θα πηγαίνουμε Αλεξανδρούπολη με τον Μιχάλη (Κουινέλη) και το μωρό. Το έχω μαζί μου. Είναι μόνο τεσσάρων μηνών! Πιστέψτε με δεν μπορώ ούτε μία ώρα χωρίς το μωρό μου… Ένα παιδί είναι ευτυχία και το βλέπω κι εγώ τώρα… Όταν βλέπεις το μωρό σου να χαμογελά, λες “τώρα αυτό είναι δικό μου;». Μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θέλει χρόνο. Είναι καλό παιδάκι, τι να πω… όλες οι μάνες τα ίδια λέμε… Η κόρη μου μοιάζει στον Μιχάλη, είχε δίκιο που το έλεγε!”!

Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τα κιλά της εγκυμοσύνης της τα οποία έχασε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
“Δεν έκανα κάτι… Έβαλα τα απαραίτητα κιλά στην εγκυμοσύνη και μου έφυγαν από την ταλαιπωρία μετά… Δεν είναι δύσκολο μετά να τα χάσεις, φεύγουν και μετά δεν προλαβαίνεις και να φας”!

Tags ηβη αδαμου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3361 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2838 s // Total time: 2.6199 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X