“The Voice”: Είδαμε κόρη γνωστού ηθοποιού να διαγωνίζεται για μια θέση στο μουσικό talent show


“The Voice”: Είδαμε κόρη γνωστού ηθοποιού να διαγωνίζεται για μια θέση στο μουσικό talent show

Τα κατάφερε; Δείτε την αντίδραση του πατέρα της στα παρασκήνια

Ο λόγος για την 23χρονη Μαρίλια Μητρούση, κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση, ο οποίος βρισκόταν την ώρα της οντισιόν της στο family room μαζί με τον παρουσιαστή του μουσικού talent show,  Γιώργο Καπουτζίδη. Κανείς ωστόσο από τους coaches δεν γύρισε την καρέκλα του ώστε να της δώσει τη δυνατότητα να μπει στο “The Voice”. Οι coaches την επαίνεσαν για την ερμηνεία της, ωστόσο επισήμαναν πως οι αστάθειες ήταν πολλές.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κύπριος που εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches στο "The Voice" μίλησε on air για την επιτυχία του στα blind auditions! [βίντεο]

“Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου”, είπε ο Σάκης που λίγο αργότερα της ζήτησε μια αγκαλιά.
O Γιώργος Καπουτζίδης, όταν τελείωσαν με τα σχόλιά τους οι κριτές σύστησε ξανά την Μαρίλια λέγοντάς τους πως είναι η κόρη του ηθοποιού.
“Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή”, είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. “Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα”, ανέφερε ο coach.
Δείτε την εμφάνισή της στο πιο κάτω βίντεο από το zappit.gr: 

Tags the voice, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4110 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4394 s // Total time: 2.8504 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X