Τα Giorgio Armani Beauty τώρα και στην Κύπρο!


Τα Giorgio Armani Beauty τώρα και στην Κύπρο!

Η πρώτη Giorgio Armani boutique άνοιξε στο Debenhams The Mall of Cyprus.

Η πρώτη boutique Giorgio Armani Beauty έκανε την εμφάνιση της στο Debenhams του The Mall of Cyprus και σε περιμένει να ανακαλύψεις τα προϊόντα maquillage και περιποίησης του maestro της υψηλής ραπτικής.

Ο Giorgio Armani μεταφέρει τις εκπληκτικές του ικανότητες στην υφή και στις αλλεπάλληλες στρώσεις υφασμάτων, σε μια μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων.

Χάρη στο εκπληκτικό του ταλέντο στο σχεδιασμό, την άψογη καλαισθησία και τη μοναδική του εμπειρία στην υψηλή μόδα, ο Giorgio Armani έχει εμπνευστεί μια άκρως επαγγελματική σειρά μακιγιάζ και περιποίησης που αποτελεί την πεμπτουσία της ποιότητας και της επιτήδευσης, η οποία έχει κατακτήσει μια μοναδική θέση στη σύγχρονη αγορά προϊόντων ομορφιάς.

Σε ένα ξεχωριστό, καλαίσθητο χώρο πολυτέλειας, στο Debenhams The Mall of Cyprus, η έμπειρη ομάδα Giorgio Armani, προσφέρει service υψηλών προδιαγραφών.

Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μας Giorgio Armani προϊόντα ομορφιάς:

 

DESIGNER LIFT

Εμπνευσμένο από τη μεταξωτή λίκρα, το Designer Lift είναι ένα υγρό makeup που προσφέρει πλήρη κάλυψη με την πιο ελαφριά υφή που μπορείτε να φανταστείτε αλλά και εφέ lifting στο πρόσωπο. 

LIP MAESTRO 

Το Lip Maestro είναι μια κρεμώδης φόρμουλα, εγχυμένη με συμπυκνωμένες χρωστικές ουσίες που έχει ως αποτέλεσμα ένα απίστευτο βάθος χρώματος, ενώ αφήνει τα χείλη με ένα ματ βελούδινο φινίρισμα. H μη κολλώδης απαλή υφή προσφέρει 8 ώρες διάρκειας.

HIGH PRECISION RETOUCH

Φωτίστε την επιδερμίδα σας με ένα concealer ειδικά μελετημένο για να σβήνει τους μαύρους κύκλους, τις σκιές και τις κοκκινίλες. Εμπλουτισμένη με μικρομόρια πέρλας και Βιταμίνη Ε, η ενυδατική του φόρμουλα διαχέει ομοιόμορφα το φως στην επιδερμίδα και της χαρίζει μοναδική, φυσική λάμψη.

EYES TO KILL 4 COLOR PALETTES

Μια παλέτα με 4 χρώματα που συνδυάζουν την ένταση στο χρώμα με το ματ τελείωμα, χρησιμοποιώντας μια νέα γενιά από πούδρες. Αυτή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται καθαρές χρωστικές υψηλής έντασης για ένα αποτέλεσμα ακόμα πιο έντονο και χρώμα που μαγνητίζει το βλέμμα.

LASH ECSTASY

Μια επαναστατική μάσκαρα χωρίς parabens, που καλύπτει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη, δίνοντάς τους σαγηνευτικό όγκο και μήκος.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ OIKOY ΣΤΟ 75O ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 

Τον Σεπτεμβρίου του 2018, ο οίκος Giorgio Armani Beauty ήταν ο επίσημος χορηγός ομορφιάς του 75ου φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα νέα πρόσωπα της μάρκας στο beauty, που εμφανιστήκαν στο κόκκινο χαλί την προηγούμενη βδομάδα.  

Η κινέζα ηθοποιός Elaine Zhong, τα μοντέλα Barbara Palvin, Sara Sampaio, Madisin Rian και Greta Ferro, είναι τα νέα πρόσωπα που εκπροσωπούν τον οίκο Giorgio Armani, μέσω της δικής τους σύγχρονης θηλυκότητας.

Οι πέντε αυτές γυναίκες θα εμπλουτίσουν την ομάδα της μάρκας και θα είναι δίπλα από την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Cate Blanchett, η οποία όπως ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου είναι η πρώτη Global Beauty Ambassador του brand. Η αγαπημένη ηθοποιός πέρα από το άρωμα Sì, θα είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο για τις κατηγορίες μακιγιάζ και περιποίησης επιδερμίδας.

Tags giorgio armani, giorgio armani beauty, giorgio armani boutique, makeup, make-up, face, Μακιγιαζ, προσωπο, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4420 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4441 s // Total time: 3.8861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X