6 όμορφα ταξίδια για τον Νοέμβριο


6 όμορφα ταξίδια για τον Νοέμβριο

Έξι διαφορετικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για τον επόμενο μήνα.

Η ραστώνη του καλοκαιριού πλέον είναι μακρινή ανάμνηση και ο Νοέμβριος μοιάζει κατάλληλη εποχή για ένα αναζωογονητικό ταξίδι. Είτε ψάχνεις για μια παραλία να ξεχαστείς στον ήλιο ή να εξερευνήσεις μια πόλη, σας έχουμε καλυμμένους.

Ταξίδια στον ήλιο
Γιανγκόν, Μιανμάρ
Αν αναζητάτε κάτι εξωτικό, ο Νοέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να ταξιδέψετε στην Γιανγκόν της Μιανμάρ, στην νοτιοανατολική Ασία, αποφεύγοντας την περίοδο των βροχών και προλαβαίνοντας τη ζέστη. Το στρατιωτικό καθεστώς της χώρας έχει χαλαρώσει τους περιορισμούς τα τελευταία χρόνια και θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τα μοναδικά αξιοθέατα της Γιανγκόν, όπως τον χρυσό τρούλο του ναού Shwedagon Pagoda. Περπατώντας στους δρόμους θα βρείτε φθαρμένα κτίρια από την εποχή της αποικιοκρατίας, έναν ναό στον τελευταίο Μογγόλο αυτοκράτορα της Ινδίας, καθώς και street food που ανταγωνίζεται την Μπανγκόκ τόσο στη γεύση όσο και την αξία.

Ντουμπάι, ΗΑΕ
Με μια μέση θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου τον Νοέμβριο, ο καιρός θα είναι σαν τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι έχει την φήμη μιας ανεπτυγμένης και σύγχρονης πόλης που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει –εδώ θα βρείτε και το Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στο κόσμο στα 828 μέτρα, όπου η μουσική στους ανελκυστήρες του πύργου είναι ειδικά γραμμένη ώστε να φτάνει σε ένα κρεσέντο καθώς φτάνετε στην κορυφή. Στην απέναντι πλευρά του κόλπου της πόλης θα βρείτε την άλλη, λιγότερο διαφημισμένη πλευρά του Ντουμπάι, με παραδοσιακές ανοιχτές αγορές, τα σουκ, όπου μπορείτε να αγοράσετε από μπαχαρικά μέχρι χρυσό. Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο στο TimeOut Cyprus

Tags Ταξιδι, life, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8946 s (253 Queries.) // Parse time: 0.3391 s // Total time: 2.2338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X